torstai 25. huhtikuuta 2013

Jälki nro 2 :)

Hitsit, että Merkki oli pätevä! ♥ Ei siis tokikaan täydellinen jäljestys, mutta M oli pätevä omaksi itsekseen. :) Kevään toinen jälki ja vieraan tekemä about alo-jäljen tasoinen ampumaradan luona. Jäljen alkukohta oli merkattu, eka keppi oli merkattu ja viimeinen keppi oli merkattu. Vanheni n. tunnin. 

Jana oli lyhyt ja meni vähän kiemurrellen, nosti tosi epävarmasti jäljen ja ekalle kepille (oli onneksi tosi pian janan jälkeen, osasin kerrankin ajatella...) päädyttiin ehkä enemmän tuurilla kuin taidolla. Mutta reagoi esineeseen ja etsi ja tarkensi & ilmaisi itse. :) Edelleen jälki tuntui aika haahuilulta, toka keppi jäi johonkin, kolmas löytyi ja ilmaisi itse. Sitten pääsi kunnolla juonesta kiinni ja loppujälki mun mittapuun mukaan ihan asiallista menoa. Ja kaikki loput kepit löytyi! \O/

Näin selostettuna ei kyllä kuulosta kummoiselta saavutukselta, mutta:
  • kevään toka jälki
  • vieraan tekemiä ollaan ylipäänsä tehty varmaan alle 10...
  • alun ongelmista huolimatta jatkoi, eikä meinannut luovuttaa
  • vaan yksi keppi jäi metsään

Oon nyt päättänyt löysätä pipoa (tässäkin) asiassa ja kepit saa mun puolesta ilmaista ihan miten vaan, kunhan ilmaisee. Nyt taisi laittaa joka kerta ilman käskyä maahan, mutta ottaa sitten kepin järsittäväksi... Paineen purkua? Vaikka koitan olla paineistamatta, mutta ehkä tuo ilmaisun opetus on sen verran syvältä ollut, että fiilis on pielessä?

Nyt annoin kepistä namin ja sit leikittiin sillä pienesti, sitten vaihto pieneen namiin ja uudestaan jäljelle. Nyt siis suostui leikkimään kepeillä, kun vähän hetsailin. Aina ei onnistu. Ja jäljen lopussa herkkua ja leikkiä 2 pikkuvinkupallolla. Ja leikki! :)

Että kyllä nyt kelpaa leijailla vähän aikaa. Merkki lähtee huomenna mökkilomalle viikonlopuksi ja minä Helsinkiin lapinkoiria ihmettelemään. Siistiä päästä reissuun. 8) Vapun jälkeen on hyvää aikaa jatkaa treenejä.

Eilen tehtiin vähän ruutua ja noutoa metsälenkille lähtiessä. Ja sehän juoksi! :O Ruudussa paikka ihan hukassa, pysähtyy heti ruutunauhan taakse, mutta kun ei tule palkkaa, niin siirtyy kauemmaksi. Mutta tehtiin n. 5 toistoa (etäisyyksillä 2-5 m), joista ehkä 1 lelulle, 2 näyttöruutua ja 2 tyhjää. Tyhjät lyhyeltä matkalta noiden autettujen jälkeen. Pysyi kuitenkin laukalla kaikki toistot, palkkana narutennari.

Taukoa (juoksentelua metsässä, pitäis jo oppia!) sen aikaa, kun keräilin ruudun. Sitten pari heittoa 2 lelun leikkiä ja siitä lelun tilalle kapulan heitto. Meni hyvin, koitin seistä hiljaa, kun nosti ja lähti palauttamaan. Laukalla! -> palkaksi pallon heitto mun taakse. Sitten taas pari lelun heittoa, kiitos, pari haukkua, kapulan heitto ja taas laukasta palkka. Toinen oli vähän vaisumpi, mutta pinnisti kuitenkin laukalla. Ei pitäis ottaa näin paljoa "vauhtijuttuja" putkeen, mutta onneksi jaksoi.

Lopuksi meinas mennä haisteluksi, mutta sain kuin sainkin mukaan leikkiin ja lopetettiin siihen. Autosta purkkipalkka (mikä ei ihmeemmin innostanut, mutta kuitenkin). Ruudussa paikkaa pitää nyt naksutella alustan kanssa ja ilman. Avuilla sitten ruutuun juoksemista. Kai. Ja noutoa lelulla riehumisen lomassa, kun on riittävästi virtaa.

Ei kommentteja: