sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Ekat esineet

Ennen lenkille lähtemistä piti taimiksella ottaa muutama tokoliike kokeenomaisesti. Merkki juoksenteli minuutin-pari, kun säädin tavaroiden kanssa. Piti leikkiä ensin, että saa vähän virettä nousemaan, mutta Merkkiäpä ei kiinnostanut sitten pätkääkään. Pokkana juoksenteli haistelemassa ja kuseskelemassa. :x Paloi hihat ja nakkasin sen autoon miettimään asioita. Isot pojat hetkeksi pissalle ja uusi yritys. Nyt onnistui narupalloilla 2 lelun leikki ihan kivasti. Sitten putkeen luoksetulo (hieno!), liikkeestä seis (ihan ok) ja seuraaminen (ok). Liikkeiden välissä kehuja ja pienesti riehumista. Lopussa repusta pala kuivattua naudanmahaa palkaksi.

Pikkulenkin päälle tallasin vähän epämääräisen muotoisen esineruudun polkujen väliin. Merkki puuhun kiinni ja vein 2 esinettä. Eka oikeaan reunaan n. 15 metriin ja toinen vasempaan n. 30 metriin, kunnon ääniapu, että katsoi mihin esineet laitoin. Lähti etsimään hyvin, en ole ihan varma kävikö haistamassa oikeanpuoleista, mutta jatkoi kuitenkin eteenpäin. Lähti haahuamaan alueelta ihan ulos, kutsuin takaisin ja palatessa otti hajun vasemmanpuoleisesta esineestä (hanska). Toi hyvin ilman apuja perille asti. Frolic palkaksi ja kehumista, lähti hyvin etsimään toista esinettä. Löysi helposti (oli käynyt sen jo löytämässä?) ja palautti hyvin. Vinkukananen palkaksi.

Vähän naksuttelua seisomisesta perusasennon ottamiseen, palkkanami maassa vasemmalla puolella. Oikealle kääntymisiä kans. Muutama askel suoraa ja sitten 90' käännös oikeaan ja seis. Teki ihan kivasti. :) Loppupalkka taas repusta, että saatais sitäkin treenattua.




Ei kommentteja: