perjantai 19. huhtikuuta 2013

Back to basics, kontaktia

Pakko oli lähteä tekemään pikkurinki illalla, vaikka tuuli ihan tolkuttomasti ja vähän vettäkin koitti ripsiä. Kävelyn lomassa muutamassa kohdassa kontaktin tarjoamisesta naksuttelua (vaikka naksu oli kotona). Sit rupes ottamaan päähän, kun aina namin saamisen jälkeen katkeaa kontakti. 

Osasyy on taatusti se, että Merkkihän ei koskaan hotkaise mitään. Kaikki pitää pureskella ensin huolellisesti ja sitten vasta nielaista. Kun esimerkiksi isoilla pojilla nakin palaset kolahtaa varmasti suoraan mahaan koskettamatta juuri mitään siinä matkalla... Mutta vähintään yhtä iso vika on sitten koulutuksessa, joten ajatuksista tekoihin.

Ensin ei meinannut toimia sitten millään. Nameina oli Natural Menua, jota en saanut ihan niin pieniksi, mitä olisin halunnut. Lopulta unohdin naksuttelun ja yritin vaan vasemmasta kädestä syöttää nameja putkessa. Eli muistutti kai lähinnä imuttamista, mutta ei vaan liikuttu mihinkään. Tässä sain parin kerran jälkeen vähän kasvatettua aikaa namien välillä ts. eivät tulleet ihan putkeen. Sitten sain taukoa sen verran, että pystyin välissä antamaan yhden namin oikeasta kädestä. Tässä kohtaa siis ei mitään käskyjä tai edes naksuja, kun tuntuu että just se naksu on merkkinä siitä, että voi pitää tauon ja vilkuilla mitä muualla tapahtuu.

Lopulta sitten (muutaman kerran oli pysähdytty tekemään muutama sarja) sain naksun kanssa annettua pari namia niin, että kontakti pysyi. :) Kun onnistui, niin leikittiin pätkä lapasella. Jos ei onnistunut, niin "oho", muutaman sekunnin jäähy ja uudestaan. Muutama onnistunut toisto ja sitten lopetettiin. Jatketaan tänään, saas nähdä millainen savotta on vielä edessä. Ja kauanko saan pidettyä kriteeristä kiinni...

Joskus kai sitä pitää yrittää opettaa kunnollinen katsekontaktikin. Parempi myöhään jne. ;)

Ei kommentteja: