keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Hallilla läksyjä tekemässä

Lumen kanssa treenaamassa, ei muita tällä kertaa. Varsinaisena aiheena oli luoksepäästävyys I:n kanssa, mutta ohessa sitten muutakin puuhastelua.
  • Ensin tokohyppyä, speedbumpit apuna. Aloitti ihan kivasti, mutta sitten tuli Lumi ja vähän keskittyminen rakoili... Korkeudet oli kai 40-60-70-30. Tuon 70 cm kiersi pari kertaa, mutta kun meni, niin meni ok. Just tässä kohtaa tuijotteli Lumea, joten täytyy joskus katsella rauhassa kahdestaan.
  • Eka satsi luoksepäästävyyttä. Hengasi oikealla puolella ja I kävi kääntymässä vieressä muutaman kerran.
  • Lyhyt paikkamakuu etupurkin kanssa. Alussa vähän vinkui, en tiedä johtuiko purkista vai Lumesta. Kielsin kuitenkin ja loppu hiljaa. Maasta suoraan vapautus purkille. Meni se sinne, mutta ei nyt mitenkään ryntäämällä...
  • Toisessa erässä luoksepäästävyyttä I jo syötti muutaman namin, meni hyvin ilman mutinoita. :)
  • Väliohjelmana vissiin lyhyt paikalla istuminen. Olin suht lähellä ja palkkasin muutaman kerran, ei ongelmia.
  • Kolmas ja viimeinen erä luoksepäästävyyttä vasemmalla puolella hengaillen. Heti kun asento muistutti liikaa perusasentoa, alkoi korvat pyöriä. Siirryin itse vähän ja rauhoittui. I taisi tässäkin syöttää nameja. I on kyllä Merkin lemppareita, joten tästä nyt tuli ehkä vähän turhan ruusuinen mielikuva treenin etenemisestä.
  • Humppailumielessä naksuttelin pari kertaa ison kapulan nostamista. Ensin kokeili riittääkö vaan suuhun ottaminen maassa, ei riittänyt. Sitten nosti vähän, n&n. Sitten kokeili lähtiskö se, jos haukkuu, ei lähteny. :D Kolmannella kerralla sitten pätkä kantamista, vähän meinasi meno viirata kapulan mukana, mutta reipas oli. 

Lumi teki kotiläksynä kapulan koskemista ja oli tosi taitava, kun kouluttajat pääsi jyvälle asioista. Ja Merkin mielestä Lumen kuivat kalat oli namia. :O

Ei kommentteja: