lauantai 6. huhtikuuta 2013

Kivat maanantaitokot

Jaana oli tuuraamassa tokokoutsina, oli hyvät treenit. :) 
  • Ihan alussa kokeenomaisesti paikkamakuu. Meille ei kehäänmenotarkkia, mutta M seurasi hyvin (taisi olla apuna nami kädessä) ja kontakti piti, vaikka mentiin ihan Jaanan vierestä. Luoksepäästävyydessä Jaana kävi kättelemässä, tämäkin hyvin. Maahan menoa ja loppuperusasentoa en muista, voi olla että oli jotain ennakointia? Kesken paikkamakuun hallin ovelle tuli joku koiran kanssa ja selvittiin tosi miminaalisen pienellä mutinalla (tämä siis hyvä, olis voinu saada myös paskaraivarin...). Sheltin kanssa oli parin koiran päässä jotain säätöä, mutta Merkkiä ei näkynyt häiritsevän.
  • Jokainen sai valita yhden liikkeen, mitä katsottiin Jaanan kanssa. Merkillä yllättäen luoksepäästävyys... Lähinnä juteltiin Jaanan kanssa ja pyörin Merkin kanssa lähellä & palkkasin kontaktista. Lopussa Jaana kyykyssä ja kontakti piti hyvin. Ei murrailuja ollenkaan. Hyvä Merkki! Jaanalla vähän samantyyppinen koira, joten ihan hyviä vinkkejä tuli. Pitää esim. testata onko kehääntulotarkastus parempi mun lähellä vai kauempana musta. Pikkuhiljaa palkitsemalla edetään niin ettei pääse murraamaan.
  • Luoksetulo: Pari toistoa, tuli laukalla, mutta voisi tulla kovempaakin.
  • Hyppy: Ei jumittanut kertaakaan perusasentoon (virittelyt!). Kerran koko liike ihan asiallisesti. Tehtiin myös avoa ajatellen muutama paluuhyppy, ei ongelmia näissäkään.
  • Seuraa: Teki hienosti ehkä vähän vajaan alo-kaavion. :)
  • Kaukoja: Naksuttelua, kun itse tarjosi asentojen vaihtoja.
  • Nouto: Huvikseen naksuttelua painavalla kapulalla. Eka oli vähän hämmästyneen oloinen, mutta nosti lopulta ihan ok muutaman kerran ja kantoihin vähän matkaa.

Kivat treenit, lisää näitä! :) Se The Asenne ei vielä löytynyt (josko ikinä löytyykään), mutta nyt ei tarvinnut taistella joka asiasta, vaan oli kivasti mukana hommissa.

Ei kommentteja: