torstai 27. syyskuuta 2012

Viikko melkein lusittu

Tossu jalassa, joten todella lusittu... :/

Maanantaina käytiin taas arkitokossa, hallissa sisällä tällä kertaa. Sitä perinteistä jumitusta suurimmaksi osaksi, jossain välissä oli kyllä kivakin pätkä. En vaan taaskaan tiedä, mikä sai jumituksen hetkeksi loppumaan? Leikkiä en viitsinyt edes kokeilla hallissa, kun parkkiksellakin oli niiiin nihkeetä. Se hyvä pätkä oli, kun tehtiin liikkeestä maahanmenoja ja seisomisia. Ei ihan niin täpäköitä pysähdyksiä, mitä normaalisti, mutta olosuhteisiin nähden hyvä. Vire oli hyvä ja ilme mukavan rento. :) Kamalaa on varsinkin ne perinteiset pujottelut ym., missä joutuu vieraiden koirien "saartamaksi". Silloin ei pysty tekemään, vaan hyytyy. :( Lopuksi vielä yksi luoksepäästävyys, kouluttaja-Taina tuli ihan viereen seisomaan ja kääntyi Merkkiä kohti. Meni hyvin. :) 

Tiistaina viimeinen kerta jumppaa ja kivaa oli. :) Jatkettiin suurinpiirtein samoja juttuja, mitä aikaisemminkin. Uutena juttuna "hiippailu" ja kurre-asennosta ylös nouseminen. Hiippailu tekee hyvää syville lihaksille, kun joutuu hitaasti liikuttelemaan yhtä jalkaa kerrallaan. Tai siis pitäisi, meillä tulee vielä aikamoisia ryntäilyjä... :D Takajaloille nouseminen sujui suht hyvin, koska Merkkihän tekee sitä paljon muutenkin, jos on jotain mielenkiintoista kiikarissa. Lopuksi kokeiltiin vielä peruutusta / "kaukoja" agikeinulla. Tarkoituksena siis tehdä takapuoli ylämäkeen, mutta sisällä ei muuta mäkeä ollut. :D Nyt sitten pitäis vaan treenata ihan keskenämme: etujalkojen "punnerruksia" että kyynärpäät  harottais vähemmän, maassa makaamista takajalat oikein, selän venyttelyä, ylämäkeen perutteluja jne. Niin paljon vois ja pitäis tehdä...

Keskiviikkona sitten taas pitkästä aikaa hyvät omat minitreenit. Merkki autoon kärvistelemään reiluksi tunniksi ja sitten lukion kentällä vähän tokoa. Vire oli aivan loistava ja leikki taas kivasti vinkuraadoilla. :) Sitä perussettiä, pari luoksetuloa, seuraamista, jääviä, paikkamakuu. Luoksetuloissa ensin pari leluun juoksemista, kun oli tarkkana eikä vilkuillut muualle. Yksi läpijuoksu ja sitten yksi kokonainen hienosti, laukalla loppuun asti ja ihan asiallinen perusasento (lelu kainalossa). Seuraamisessa pitkästä aikaa hyviä vasemmalle käännöksiä (taidettiin näitä hinkata maanantaina jossain rauhallisemmassa välissä). Paikallamakuusta vapautus edessä maassa olevalle lelulle. Ja jopa a) lähti täysiä lelulle "kii" -vihjeellä ja b) toi lelun mulle. Pienen haistelutauon jälkeen vähän niitä ylämäkeen peruutteluja ja "kaukoja". Lainausmerkit siksi, kun nää ei ole oikeita kaukoja, tarkoitus vaan jumpata. Olipas kivaa! :)

Tänään näyttää aika heikolta treenirintamalla... Vettä tullut kaatamalla ja vaakaan suurimmaksi osaksi. Josko jotain pientä viitsisi tässä sisällä hömpöttää. Vaiks sitä tarkkuusesineen ilmaisua?

Noin muuten alkaa ihan tosissaan nyppiä toi tassuhaava. :x Merkki ei ole päässyt kohta 3 viikkoon kaahailemaan irti ja sen kyllä huomaa! Läjäpäin turhaa vahtimista, puolustamista ja muutenvaan älämölöä... Ja nyt se on keksinyt, että siteet voi kiskoa jalasta irtikin. Mutta haava näyttää (taas) menevän kiinni, joten pidetään peukkuja! Vaikka miten koittaa puuhastella jotain, ei se vaan korvaa kunnon liikuntaa. :(

Ei kommentteja: