torstai 20. syyskuuta 2012

Johan oli reissu!

Pyörähdettiin Merkin kanssa Etelä-Suomen keikka viikonloppuna. Mukana oli myös Harmi ja Inda kera huoltajansa, kiitos kuljettajana olemisesta ja matkaseurasta! Tassuhaavassa olis ollut ihan riittävästi ylimääräistä riesaa, mutta tokihan sitten perjantaiksi saatiin hankittua myös ripuli. Great! Eli koko reissun ajan parin-kolmen tunnin välein ulos (myös yöllä) ja joka kerta jalan paketointi... Mut hei: en joutunut kertaakaan siivoamaan! ;)

Perjantaina siis kamat kasaan ja mökille yöksi. Lauantaina aamusta kohti Lohjaa ja UPK:n erkkaria. Näyttely oli onneksi (?) sisähallissa, joten uskallettiin pyörähtää kehässä ilman tossua jalassa. Kysymysmerkki siksi, että hallissa oli sitten myös ahdasta ja ihan infernaalinen meteli. Mitenniin unkarilaisilla oli asiaa toisilleen, kuului varmaan ulkoavaruuteen asti... ;) 

Tuomarina oli mukava saksalaissetä, joka oli onneksi tosi tiukkana luonteiden suhteen. Merkille H, kun oli ihan maansa myynyt koko ajan. Hallissa Merkkiä ei niinkään haitannut meteli, mutta se tungos oli kamala. Merkki ei halua vieraita koiria lähelleen (tai ehkä ennemmin mun lähelle) -> rähjäisi aina tilaisuuden tullen. Mutta ei uskalla, kun siitä tulee tukkapöllyä -> menee ihan littaan ja lukkoon. Vaikka siis koitan koko ajan palkita namilla ja muuten nätisti olemisesta. Setä tykkäsi isoista mudeista ja nappasi mittatikun käteen heti, kun kehään mentiin. Merkki pöydälle (yäk!) ja mitattavaksi (yäk! 45 cm), jonka jälkeen kopelointi (yäk!) ja hampaiden tutkiminen (yäk!). Pitelin parhaani mukaan kiinni ja koitin kovistella, ettei ala näpsiä tuomaria. Metelistä oli se apu, etten itsekään tiedä murisiko... ;) Mutta ei näpsinyt, meni vaan ihan piestyn näköiseksi. Eikä sitten juurikaan reipastunut, vaikka laskettiin  maahan, köpöteltiin kehässä jne. Tavoite kuitenkin saavutettiin, AVO H:ta parempaa ei harrastuksissa tarvita... :D Paperissa lukee vieläpä, että käyttäytyi rotutyypillisesti. ;)

Näyttelystä päästiin jo pian pois ja sitten apteekin kautta (se ripuli) majoittumaan. Majapaikkana oli aivan loistava Koivulan kartano . Suosittelen ehdottomasti kaikille. :) Nukuttiin tilavassa huoneessa aitassa, jossa oli pieni keittiö ja oma pesuhuone. Ja oma ulko-ovi, kiva että päästiin yöllä sutjakkaasti ulos...







Ja siellä oli lampaita. :D PALJON lampaita, kuulemma liki 500...




"Hyvin nukutun" yön jälkeen sitten Takkutukkalaan treffailemaan muita. Merkki mökötti perinteen mukaan häkissään, kun muu porukka remusi keskenään. ;) Teemana oli tällä kertaa rallytoko, kiitos Mari & Buda! Tarttee tulostaa liikkeet itselle, niistä saa mukavaa vaihtelua tokotreeneihin. Merkin Taito-veljen jälkikasvua oli paikalla enemmänkin, aivan ihania "pikku"mudeja! :)


Buda-täti


Veljenpoika Musti


Nasta-äiti rallyili oikein tomerasti. :)

Kyllä Merkki taitaa olla äitinsä poika.

Veljenpoika Vauhti


Kuvista jäivät pois iki-ihanat tytöt Vinka ja Praha. On ne vaan hienoja kakaroita kaikki! Merkki salaa vähän ihastuikin Vinkaan... Ja lauantaina moikattiin jo Ora. Mitä serkumpi sen herkumpi... :p

Oli kiva taas nähdä kaikkia! Nyt me vetäydytään talviunille ja jatketaan reissaamista sitten taas keväällä.

Ei kommentteja: