torstai 13. syyskuuta 2012

Taas jälkeä ja muuta puuhastelua

Päivän aikana oli tuppo jalasta hävinnyt, pelkkä teippi jalan ympärillä... Ärh! :x Täytyy siis paketoida kunnolla, vaikka "ei se näitä oo ennen repinyt". Haavaa oli mitä ilmeisimmin imeskelty, mutta ei se onneksi kamalan pahalta näyttänyt.

Metsässä jäljen vanhenemista odotellessa yritettiin kävellä rauhallisesti narussa => no way... Sinkoilua, kiskomista ja repimistä. Kamalaa! Siispä vähän tokottelua, aloitettiin seuraamisella ja voi pojat, että oli virettä. Mahtavaa! Tästä huolimatta se ehtii tehdä sellaisia pikavilkaisuja? Jos se olis ihminen, niin näyttää siltä, että on pakko ihan pikaisesti tarkistaa, ettei kävelytetä puuta päin tms... :D 

Sitten bongasin laavulta jonkun laudan pätkän => kaukoja. Nyt on kuningasideana siis saada M seisomaan takajalat lankun päällä (osaa jo periaatteessa tempun, mutta aina ei meinaa malttaa rauhassa) ja tekemään siinä vaihtoja. Ensin vähän sinkoilua ja ääntelyä, mutta saatiin lopulta jalat lankulle. Odottelin naksun kanssa mitä tapahtuu... ;) Tapahtui ensin peruuttamista ja kaikkea säätöä, mutta sitten tosi pian jotain vähän asennon vaihtamiseen viittaavaa. Nyt ei siis mitään väliä mihin asentoon yrittää, kunhan takajalat pysyy lankulla. Muutama setti otettiin ja loppua kohti rupesi tulemaan erilaisia vaihtoja ihan hyvin. Jopa seiso-istu onnistui jalat lankun päällä. :) Tässä on siis taustalla se, että mää en vaan osaa sitä namin kanssa imuttamista. Toi ehtii aina vähintäänkin tepsutella takajalkoja ja on niin fiksaantunu siihen namiin, että ei taida tajuta yhtään mitä tekee...

Sitten vielä lopuksi vähän tarkkuusruutua, auton avain piti löytää n. 1 m * 2 m pikkukaistaleesta. Nyt näytti tajuavan jo tallauksestakin vähäsen jotain ja avaimet toi ihan kivasti käteen. :)

Jälki oli siis taimiksen takana nuotiopaikalta vähän eteenpäin, ehkä vajaa 400 m ja vanheni alle tunnin. Siellä oli 4 keppiä, muutamia nameja, kulmia ja kaarroksia. Helppoa tasaista jäkälikköä / sammalikkoa ja merkkasin hyvin. Nyt jäljesti ihan ok, muutama tarkistus, mutta piti itse oman jäljen eikä lähtenyt mihinkään suuntaan x. Kulmat hutiloiden, menee yli ja sitten "lehmänlenkki" takaisin jäljelle. Ilmaisut muuten ok, mutta viimeisestä kepistä olis taas mennyt ohi?!? :x Pysäytin, niin kääntyi takaisin ja ilmaisi ok. 

Ei kommentteja: