maanantai 10. syyskuuta 2012

Sukkajalkamudi :x

Perjantaina illasta koulun kentällä pieni tokotreeni, Lumi ja Purri treenas kanssa. Kontaktitreeniä => meinas olla vaikeeta, kun Purria palkattiin viereisellä kentällä. Parani sentäs loppua kohti, tää taitaa olla meidän ikuisuusaiheita... Sitten seuraamista jonkunlainen pätkä. Tuntui tosi hajamieliseltä, mutta piti kuitenkin paikan ja kontaktinkin jotenkin. Ehtii aina tehdä sellaisia pikavilkaisuja / ennen kuin ehdin huomauttaa, niin on taas kontaktissa. Vire kuitenkin pysyi ja meno näytti ihan seuraamiselta, vaikka Lumi ja Purri teki myös samalla. Lopuksi vielä lyhyt paikkamakuu porukassa, olin lähellä kuuntelemassa vinkuuko, mutta oli hiljaa. :) Vaikka kauempana kulki koira jne. 

Muutama leikkipätkä, ekaa lukuunottamatta hyviä. Ekalla aloitti tosi kivasti, mutta sitten haistelua, ympäristön kuikuilua jne., mutta muistin opit enkä antanu periksi. ;) Tarpeeksi kun "ärsytti" niin sain lopulta kiskomaan lampaankarvapatukkaa sen verran, että voitiin lopettaa. Myöhemmät pari leikkiä (lähempänä muita)  meni paremmin, tosin älysin lopettaakin tosi lyhyeen. :)

Päälle sitten lähdettiin tyttisten kanssa metsälenkille, ei olis kannattanu... Saaliina tassuhaava, prkl! :x Ehti käydä metsässä jossain romuläjässä pyörähtämässä ja haavahan siitä tuli. Ei nyt onneksi mitään hirveetä kamalaa, mutta jalka paketissa on kuljettava. Ja ulkoiltava pikkukävelyitä remmissä, alkaa koko komppanialla olla hermo piukassa... Yllättävän hyvin se kyllä antaa paketin olla, edes yöllä ei ole nirhennyt irti. Saas katsoa, miten työpäivä sujuu. Ja koska kaikkia kiinnostaa, niin vielä kuvallinen reportaasi asioiden kulusta ;)



Miten pääsee metsästä pois, kun tassussa haava, eikä mitään välineitä mukana? Otetaan sukka omasta jalasta (hygieenistä...)  ja köytetään se hiuslenkillä kiinni (ja kannetaan aina kun jaksaa).


Yllättävän siisti, kun ottaa tekijän huomioon. ;)

Piti käydä ostamassa oma (muumi!)sukka, että kehtaa olla. :D
Tai että pysyy paketti jalassa.


Edit: Seppo on tänä aamuna löytänyt, noutanut ja myöskin syönyt syksyn ekan tirpan. :) Joku sentäs harrastaa... ;)

Ei kommentteja: