lauantai 12. lokakuuta 2013

Omia treenejä

Taas on pitkät pätkät kirjoittelematta ja joku ei ole täyttänyt treenikalenteriakaan. :/ Viikosta 40 ei ole oikein mitään mielikuvia. Kalenteri kyllä näyttää töiden osalta siltä, ettei paljoa mitään tehtykään...

Viikonlopuksi lähdettiin porukoitten mökille. Siellä vähän jotain epämääräistä virrantappotreeniä:

  • Luoksetulon stoppeja vaihteeksi marjapuskia kiertämällä. Muistaakseni teki ihan napakoita pysähdyksiä. Välillä niin, että kierrä, top, kierto toiseen suuntaan ja siitä palkka. Tai kierrä, top ja back. Tarkoitus siis saada pysähdyksen jälkeen ajatus taaksepäin. Peruuttaminen ainakin toimi niin hyvin, että tarjosi sitä pyytämättäkin. 
  • Maahanmenot on kohti tullessa hitaat, pitää miettiä mitä niille tekis.
  • Jättöliikkeiden odotukset: Nyt kun jättää (istumaan, maahan tai seisomaan), niin alkaa heti vilkuilla ympäristöä, kun menen kauemmaksi. Tää oli tosi vaikea! Tehtiin nyt istumisen yhteydessä. Jo pelkkä istu käsky sai pään pyörimään... :/ Päästiin muistaakseni siihen, että peruutin kaksi askelta ja kontakti pysyi. Sillä kuuluisalla seuraavalla kerralla teen tän alusta asti kunnolla, ettei tarvi paikkailla. 
  • Kontaktitreeniä taas jotenkin epämääräisesti...
  • Mummulassa käytiin ja treenattiin taas ihan vaan olemista. Se meidän vaikein juttu... Mummu on pelottava, kun liikkuu ihan kumarassa (ja rollalla useimmiten). Rauhoittui kuitenkin eteiseen maate omalle paikalle ja kommentoi vaan silloin tällöin. Nyt ei myöskään sitten iskä sais sisällä tulla mun lähelle. Huoh, rasittavaa!


Keskiviikkona 9. pv temppuiltiin kotona, kun oli pimeää ja väsytti:

  • Kontaktiin kestoa listan mukaan. Nyt onnistui 2. tasolla 100 %. :) Mutta kylläpä tuntuu pitkältä 10 sekuntia, kun pitää seistä suolapatsaana ja koira tuijottaa. :D
  • Kaukojumppaa: ihan edessä i-m -vaihdot menee hienosti hissinä. Mutta koska on tehty houkuttelemalla -> on liian kiinni kädessä ja jos lisää matkaa, ylös noustessa etenkin liikkuu eteenpäin. Eli jatkossa jalat jossain alustalla, palkkaus pois kädestä. 
  • Metallia: aluksi 4 * kapulan ottaminen kädestä. Nyt niin, että joutuu itse kurkottamaan kapulan suuhun. Vois toki ottaa paljon reippaamminkin, mutta ihan ok. 4 * kapulan nosto maasta meidän välistä ja luovutus edessä. Sitten sivulle, kapulan heitto n. pari metriä ja nouto. Iltaruoka palkaksi tästä. Vauhti tietysti mallia etana, mutta lähti ekalla käskyllä, ei muistaakseni vinkunut kapulalle ja palautti suht suoraan.
  • Oli tosi tomerana koko ajan ja teki hyvällä ilmeellä. Kiva. :)

Ollaan me kyllä jotain muutakin kotona humpattu, mutta aikalailla noita samoja juttuja varmaan. Täytyis (taas) skarpata treenien kirjauksen kanssa.

Ei kommentteja: