lauantai 12. lokakuuta 2013

2. Toko

Maanantaina järkyttävällä kiireellä töistä tokotreeneihin. Ehdittiin käydä vaan vähän pissalla koulun alueella ennen treenejä, ei hyvä. Merkin pitäis vähän päästä päätä tuulettamaan ennen treenejä.

  • Nyt oli mukana uusina koirina tervupentu & aussie. Merkki huomasi kyllä heti, että mukana oli uusia naamoja. Tervu piti välillä jotain mörköhaukkua ja Merkin mielestä siihen olis tietysti pitänyt osallistua. Tai ainakin silmä kovana kytätä, missä se vaara oikein on. 
  • Kentälle tulo oli kuitenkin parempi mitä viimeksi, naksuttelin kontaktista. Murrauksesta käännyttiin takaisin. Päästiin suht hiljaa ja järjestyksessä kentälle. Namit oli kyllä pahoja, kun en ehtinyt kokkailla mitään. 
  • Aloitettiin rivissä paikallaololla. Oltiin rivin päässä, mutta tässä ei ollut mitään ongelmia muistaakseni. Ei tehty kylläkään koko liikettä, vaan sitä paikalla pysymistä. Meni kyllä jossain välissä lonkalle => selkä?
  • Maahanmenot oli suurimmaksi osaksi järkyttävän hitaita. Varsinkaan kohti tullessa (luoksarin maa) on tooosi hidas. Vaikka en edes kutsu luokse, vaan namien heittelyn yhteydessä. Liikkeestä maa on paljon parempi. Muutenkin oli aika koomassa taas, kun paljon vieraita koiria sählää ympärillä.
  • "Kehäänmenotarkastus": koitettiin käsi-tempulla (pitää kuonoa mun kädellä), mutta vähän liian hankalaa. Ehti väistää Krisseä ja murisikin ihan pienesti. Saatiin kuitenkin onnistunut toisto loppuun. Kukaan ei edelleenkään koske.
  • Luoksepäästävyys molempien kouluttajien kanssa. Krisse selvästi vaikeampi, kun just äsken oli pelottava... Mutta istui sivulla hiljaa ja kouluttajat pääsi ihan viereen.
  • Palkat oli tällä kertaa Merkistä syvältä... Viikonloppuna oli jo ehtiny kyllästyä broileripulliin ja sit oli vaan Froliceja tms. kuivahkoa. 


Luoksepäästävyyttä jne. pitäisi siedättää, vastaehdollistaa ja treenata muutenkin PALJON. Mutkun se on hankalaa ja mun mielestä tyhmää. :/ Lomien takia on nyt 2 vk tauko, pitää sinä aikana edistyä tässä reilusti. Ja kokeilla miten toimisi parhaiten. Tosin J on mökillä koko seuraavan viikon, joten treeniä ei tule kovin paljon.

Ei kommentteja: