perjantai 18. lokakuuta 2013

Ole varovainen, mitä toivot...

Keskiviikkona illalla vaan pienet kotipuuhastelut, että tulee tehtyä ruoan eteen edes jotain. 
  • Metalli: Istuin maassa ja naksuttelin ihan vaan nostosta & mun syliin tuomisesta. Kapulan pitämistä niin, että se oli mun kädessä ja pitää vetää. Molemmat onnistui ihan kivasti. Selvästi helpottaa, kun heittää namin vähän matkan päähän -> minitauko ja pääsee hetkeksi tilanteesta pois. Kokeilin myös niin, että kapula on suussa ja vähän tönin sitä. Mutta metsku on niin ällö, että siihen ei voi purra kunnolla kiinni -> töniminen ei tiukentanut otetta, vaan kapula vaan alkoi kolista tärisevien leukojen välissä... :D Vetäminen toimi siis paljon paremmin. Ilme oli kuitenkin kiva.
  • Maahan: Edellisellä tokokurssilla on nahkeita liikkeestä maahanmenot, joten hetsailin namilla (ei ihmeemmin kyllä "hetsaannu" ;) ) ja lelulla ja siitä maahan, palkaksi leikki jatkuu / nami lentää. Pentutreeniä siis. Muutama ihan kiva, mutta kyllähän tuo fysiikkansa puolesta voisi olla nopempikin. 
  • Kaukoja: Lähinnä vahvistusta s-i -vaihtoon "taaksepäin". Pyysin peruuttamaan ja siitä istu -> aika kivasti istuu taaksepäin. Vähän tässä saatiin jo sähellyksen makua (peruttaminen on Merkin mielestä aika siistiä ja vaatii usein äänitehosteen), mutta kivaa oli.
  • Kaukoja lisää: Kynnyksellä naksuttelin ihan vaan Merkin tarjoamia vaihtoja. Nyt tuli ensin m-s -vaihtoja, tosi kivasti nämä. Paikkaa vaan pitäis vaihtaa, että sais etäisyyttä, nyt istun rappusilla ihan Merkin edessä. Tai nousis edes seisomaan itse, laiska! Käsiavulla myös ihan asiallisia i-s -vaihtoja, mutta näitä ei tarjoa itse. 
  • Sitten tuli se kuningasidea hakea vielä parempi palkka ja kokeilla pieni sarja kake-vaihtoja, nyt on saanut palkan melkein jokaisesta (joskus tehdään i-m useamman putkeen). Kuivattua naudanmahaa siis palanen mukaan ja voi pojat... Saatiin aikaan sellaista hyppimistä, sähellystä, mitäsattuu tarjoamista, ettei tosikaan. Jos Merkki olis aina tollanen, en kyllä sais sitä oppimaan mitään... On niin superharvinaista moinen sohellus, että pitihän siitä sitten palkka saada. Kun oli kerran kivaa, vaikkei ihan just mennykään. Asiat tärkeysjärjestykseen. :D

Ei kommentteja: