keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Lisää paimennusta

Käytiin Kiimingissä uudestaan paimentamassa ja kivaa oli. :) Merkki oli ihan supertaitava (omaksi itsekseen) ja Lumi-tyttiskin pääsi heti ekalla kerralla jyvälle hommista. Lisäksi mukana oli yksi sheltti ja valkkari, tosi mainioita ja kilttejä paimenia molemmat.


Mörris pääsi oikein aitiopaikalta seuraamaan tilannetta :)

Tarkoitus oli saada Merkille vähän lisää vauhtia ja itseluottamusta niin, että turhat jumittamiset (haistelua, paskan syöntiä jne....) jäisi pois. Siispä Sanni lähti ekalle kierrokselle henkiseksi tueksi ja mun piti muistaa olla huitomatta kepillä (onnistui vaihtelevalla menestyksellä :s). Lisäksi tietysti tsemppausta Merkille aina, kun tekee sinnepäinkään. 

Ihka ensimmäistä kertaa koitin editoida videoita YouTubessa ja jälki on kyllä sen mukaista... :D Vasta viimeisenä työn alla olleeseen tajusin lisätä jotain musakkia höpötysten tilalle. Enkä sitten enää saanut pimputtelua lisättyä aiempiin filmeihin, joten koittakaa kestää. Jatkossa olen fiksumpi... Ilselle kiitos kuvaamisesta!


Ensimmäiseltä kierrokselta on leikattu aika määrä kaikkea epäoleellista pois, mutta oli siellä kivojakin pätkiä. Jossain 1 min jälkeen on vähän kummallisen näköinen kohta, mutta siinä piti saada koira lauman edelle, koska frouvilla oli melkoinen kiire kohti heinäkasaa. Kyllä ne meiltä tietysti karkasikin, mutta tähän nyt jätetty se versio, missä homma pysyi edes jotenkin hanskassa. ;)




Toiselle kierrokselle sitten lähdettiin ihan kahdestaan ja ihan hyviä pätkiä sielläkin oli.




Kolmannella yrityksellä sitten ihka ekaa kertaa poispäin ajamista. Suurimman osan aikaa Merkki taisi kyllä totuuden nimissä olla ihan vaan sunnuntaikävelyllä, mutta kyllä siellä vähän yritystäkin oli. Itsekin tosin ihan pihalla, joten ei oikein osaa koiraa edes auttaa oikeissa paikoissa...




Lopuksi vielä käytiin tallissa sisällä ja saatiinkin lampaat ihan asiallisesti ulos karsinasta. Näillä tosin oli jostain syystä kiire sieltä pois, joten ei tarvinnut kuin kävellä rauhallisesti ovelta karsinan seinustaa pitkin. Viimeisellä kerralla Merkki jopa uskalsi mennä ajamaan lampaat ulos ihan itse, kun vähän avitin oven suussa. 

On se vaan niin kivaa! Tarttee kai lotota taas, että voisi muuttaa maalle ja alkaa vaan harrastella koiran kanssa...

Ei kommentteja: