tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kuuma, kostea, hikinen...

Sunnuntain hakutreenit varmaan kesän ekana oikeasti lämpöisenä päivänä. Lisäksi vielä mustanaan pörräävät ötökkäparvet (pikaisella lajimäärityksellä tuntui löytyvän ainakin hyttyset, mäkäräiset ja paarmat) + lahkeisiin kiipeävät muurahaiset, niin päästään hakuharrastuksen parhaisiin puoliin... Oli siis koirien ja ohjaajien jaksaminen aika hilkulla, mutta treenattiinpa silti. :)

Merkille lyhyt treeni, kun pelkäsin että hyytyy:
  1. Mm vietiin yhdessä samalla lailla mitä lauantainakin -> hieno suora pisto ihan reippaasti
  2. Hajun haku (oli vaan vähän vaikeuksia lukea koiraa, enkä tiennyt missä mm oli, joten käytiin tosi lähellä) -> hyvin tämäkin
  3. Tähän väliin tehtiin muina miehinä pari tyhjää, joista varsinkin eka muistutti melkolailla oikeaa pistoa... :) Tokalle lähteminen vähän nihkeää sattuneesta syystä.
  4. Saatiin sitten mm paikallistettua ja siirryttiin vähän parempaan lähetyspaikkaan (mm oli siis valmiina ilman apuja). Em. sählingistä johtuen ei meinannut lähteä, mutta sitten kun tuumasin jotain "mene vaan" tms. niin lähti etenemään ja löysikin onneksi. :) Mm oli tarkoituksella jossain n. puolivälissä aluetta, kun koitetaan rakentaa pikkuhiljaa riittävän syviä suoria pistoja (ilman apuja).
Lopetettiin sitten tähän, kun kuitenkin teki hommia ja vauhti rupesi selvästi hyytymään. Mari hakutti vielä ja onnistuikin, mutta Merkki alkoi olla aika vaisu. Ihan kiva treeni kuitenkin, huomenna sitten jotain motivoivaa vauhtijuttua.

2 kommenttia:

P-nella kirjoitti...

"... tänä yönä toimii kikka jokaikinen!"

Kiitos vaan Katri kun sait tämän musiikillisen helmen raikaamaan mun päässä koko loppupäivän. :P

Merkki-mudi kirjoitti...

Ole hyvä vaan! :) Valitettavasti vaan meidän treeneissä ei ihan kaikki kikat aina toimi. Tässä nyt oli kuitenkin jo kahdet hakutreenit putkeen ihan hyviä. Eiliset sitten taas palautti maan pinnalle. Ei käy mudin kanssa treenaaminen tylsäksi... ;)