sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Hakua ja muuta pientä

Lähdettiin pikapikaa hakutreeneihin (oliskohan n. nro 7 tälle kesälle) ja kyllä kannatti, Merkki oli tosi taitava. :) Taimiksella oltiin heti ensimmäisessä mutkassa. 
  1. Vietiin oikeaan etukulmaan mm ja tultiin vähän kiertäen pois.
  2. Vasemmalla etukulmassa mm haamuna.
  3. Oikealla mm ääniavulla.
  4. Vasemmalla mm valmiina ehkä n. puolessa välissä aluetta.
Kaikki löytyi hienosti, ei mitään ihmeempiä kiemuroita. :) Eniten mieltä lämmitti se, että alueella oli käynyt tallatessa pyörähtämässä juoksuinen Viksu ja silti Merkki keskittyi oleelliseen. :) Eihän tuo nyt mikään tykki ole, mutta sentäs menee jo ihan reippaasti ja kivalla ilmeellä. Viimeisellä pistolla vähän ihmetytti selällään makaava mm, piti ensin varovasti haistaa saappaasta. :D Meni kuitenkin sitten reippaasti syömään namit. 

Aikaisemmin päivällä käytiin vähän metsäilemässä ja tehtiin pieni esineruututreeni. Merkki oli mukana, kun tallailin n. 10 * 25 m alueen (tie tuli vastaan). Merkki sitten autoon, kun kävin viemässä taakse esineen (näki ainakin osittain autosta) ja tallasin esineen ympäristön vielä vähän paremmin. Lähti ja etsi hyvin. Pudotti taas kerran palauttaessa, mutta korjasi hyvin. Toinen muistaakseni suunnilleen samalla lailla, palautus paremmin. Kolmas vielä niin, että kun humputteli palkkalelun kanssa, heitin n. keskelle aluetta narupallon. Tämäkin vielä hienosti, joten lopetettiin. 

Illalla sitten vielä iltatallin päälle Iisakkilan nurtsilla minipätkä tokoa (kentällä haisee varmaan Viksu tai joku muu Nainen, kun siellä haahuaa), kun oli kananpalat taskussa ja Merkki halusi kamalasti tehdä jotain (odotteli tarhassa lampaiden hoidon ajan ja siellä oli kamalaa... ;)). Merkki hetkeksi maahan odottelemaan, sitten pätkä leikkiä ja lyhyt seuraamiskaavio (hyvä!) ja liikkeestä seis. Valmistelevassa osassa jäi tuijottamaan jotain, mutta lähti sitten mukaan ja loppuliike hyvin. "Kehästä" ;) ulos leikkimällä ja palkkapurkki sivummalla taskusta. Ihan kiva pätkä. :) Pitäis jaksaa / muistaa ruveta pikkuhiljaa ketjuttamaan liikkeitä.

Ei kommentteja: