torstai 19. toukokuuta 2011

Tokokurssin 5. kerta

Kurssin viimeinen kerta ja täytyy kyllä sanoa, että onneksi! Kouluttajissa ja treenikavereissa ei ole mitään vikaa, mutta Merkkiä ei nyt vaan tunnu ihmeemmin kiinnostavan. Viime kerta on näköjään jäänyt kirjoittamatta, mutta sekään ei mitenkään kehuttavasti mennyt. Viimeksi oli ihan jossain muissa sfääreissä ja jotenkin muutenkin. Oli kyllä aika lämmin, mutta ei se varmasti ainoa syy ollut.

Tällä erää lähtö oli tosi hätäinen, olin vasta kotona kun kello oli seitsemän. Pikana sitten Merkki auton kyytiin ja kentälle. Alku meni taas vaihteeksi Lumen perään hinkuamiseen, eikä keskittyä pystynyt mihinkään. Siirryin suosiolla kauemmas kentän reunalle puuhaamaan ja muutaman kerran piti kieltääkin, kun ei saanut minkäänlaista kommunikaatiota aikaiseksi... :-X Ja kun Lumen perään hinkuaminen loppui, niin sitten se huuhaili muuten vaan. Lopputunnista vielä Hansu kävi koiriensa kanssa pyörähtämässä viereisellä kentällä ja sitten pitikin kytätä vaan Viksua. Argh! 

Jos nyt jotain hyvää koitetaan kaivaa tästä reissusta, niin luoksepäästävyys oli jo ihan ok, vaikka heti ekalla kerralla "tuomari" tuli ja silitti. :-) Ja sitten kun liikkeestä seis saatiin muistumaan mieleen, niin stoppeja kehuttiin nopeiksi. Ja vaikka keskittyminen oli hukassa, oli tällä kertaa vähän enemmän virtaa mitä viimeksi.

Eli eiköhän me nyt jätetä teini kasvamaan kaikessa rauhassa ja katsellaan ryhmätreenejä joskus myöhemmin. Luoksepäästävyyttä ja paikalla makuuta voisi koittaa jatkaa, niissä riittää matalampikin vire. Koitetaan humputella kotona uusia juttuja, kun siltä tuntuu. Jälki näyttäisi nyt olevan Merkistä kivaa, joten jatketaan sen kanssa.

Ei kommentteja: