maanantai 9. toukokuuta 2011

5. jälki

Viime viikko meni jokseenkin pyllylleen jäljestämisen suhteen, mutta nyt ollaan taas (toivottavasti) back in business. ;-) Tällä kertaa jälki uuteen paikkaan, metsäkirkolle menevän tien varressa olevalle heinämaalle. Pituutta tuli vajaa 200 askelta (olisiko joku vähän reilu 50 m?) ja nameina oli "herkkuliuskoja", päähän muistin ottaa purkin kissanruokaa. Tosi lämmin päivä, liki 20 astetta, aika kova tuuli ja jälki vanheni taas vajaan tunnin. Askeleet alkaa pikkuhiljaa olla lähelle normaalia kävelyä.

Merkki oli ihan älyttömän taitava tänään! :-) Malttoi syödä hyvin nameja, eikä tarvinut juuri puuttua tekemisiin mitenkään. Loppupuolella jälkeä tietä pitkin meni rämisevä tyhjä tukkirekka, katseli vähän aikaa ja jatkoi sitten itsekseen hommia. Loppupalkkana olleen kissanruoankin söi kokonaan. Hieno juttu, lisää tätä! :-D

Uskaltaiskohan toivoa, että napero alkaa saada jutun juonesta kiinni? Leirijäljet mukaan luettuna on n. 10 jälkeä takana. Nyt pitää vaan koittaa malttaa jatkaa samaa rataa, että koira oikeasti oppii mitä halutaan. Keijo varoitteli hätäilemästä: jos pohjia ei malta tehdä kunnolla, sitä on vaikea myöhemmin korjata.

Ei kommentteja: