sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Venyy, vanuu, punnertaa...

Merkki oli siis taas jumppatunnilla ja kivaa oli. :) 

Vähän mörrimöykyn kesytystäkin mahtui mukaan, kun teki Minnan kanssa kahdestaan punnerruksia. Minnahan ei siis saa koskea Merkkiin (varsinkaan, jos Merkki on mun kanssa). Mutta temput onnistuu niin, että Minnalla on namit ja mää oon vähän kauempana. :) Sekin oli Merkin mielestä ensin outoa, kun porukka tuli ihan Merkin oman häkin viereen ja piti kiivetä agipöydälle esiintymään... ;) Ensin siis pälyili ympärilleen ja hyytyili, kun ihmiset oli ihan lähellä katselemassa, mutta teki lopulta ihan hyvin ja rentona. 

Kehuja saatiin siitä, että koira liikkuu tasapainoisesti eikä vaikuta toispuoleiselta. Myös maassamakuuasento (onko toi sana??) on parantunut ainakin takapään osalta. Etupääkin ehkä vähän parempi, jopa saanut vähän lihaksia?

Tehtiin siis:
  • Maassa oloa. Pitää katsoa, ettei jää kasaan, takavarpaat ei harota ja etupääkin pitäisi olla kasassa. Huh. Saatiin kuitenkin ihan ok onnistumaan, eniten töitä vaatii etupää. Parhaiten menee maahan, kun pysäytän ensin (kunhan pysähtyy jalat tasan jne.) ja käsken siitä maahan. Sivulla ollessa menee helposti kieroon ja jos hetsaa vauhtia, on usein kasassa. Selvästi kuitenkin on rankkaa opetella uutta asentoa, pitää aloittaa jostain 30 sek ja pidentää sitä.
  • Punnerruksia. Tää vois olla hyvä etupäätä ajatellen. Merkki siis makaamaan ja siitä namilla houkuttelua niin, että kyynärpäät nousee ilmaan. Raskasta tämäkin näytti olevan, joten pitää tehdä lyhyissä pätkissä.
  • Peruutuksia ja erilaisia kieputteluja. Pitää seurata, että onnistuu molemmat suunnat yhtä hyvin. Peruutuskin menee aina välillä vinoon, pitää koittaa korjailla.
  • Selän venytystä. Onnistui nyt parhaiten, kun takajalat pienellä korokkeella.

Varmaan oli jotain muutakin... Ainakin "pohkeenväistö" oikealle ei tahdo onnistua. Skeittaamista kokeiltiin ja se näytti ihan jo oikealta meiningiltä. :) Hallissa oli meidän lisäksi 3 muuta koiraa, mutta Merkki keskittyi hyvin ja leikkikin kivasti suolistetulla plussapallerolla. Matto kyllä haisi taas hyvältä. Kun noukki namin maasta, nenä juuttui ihan väkisin sinne... Hmph. Mutta ehdottomasti hyvät treenit. :)

Tän päivän hienot suunnitelmat meni päin pyllyä, koska a) työt ja b) auton rengas rikki. Se siitä jäljestä ja esineruudusta. :/ Ja huomenna työreissuun, joten Merkki saa kyllästyä kotona J:n kanssa perjantaihin asti.

Ei kommentteja: