sunnuntai 14. lokakuuta 2012

No nyt!

Olipas kiva jälki pitkästä aikaa. :) Päätin, että rohkea rotan syö, ja tehtiin suunnilleen alo-jälki: pituutta n. 500 m, 6 keppiä, muutama kulma, en merkannut ollenkaan, vanheni n. puolitoista tuntia. Helppo pohja (Rekilässä) ja kostea, tuuleton keli.

Jana meni jokseenkin huonosti, meni vähän vinoon ja lähti sen takia takajäljelle (ei siis tullut jäljelle 90' kulmassa, vaan kaarsi sinne taaksepäin). Olin kutsumassa takaisin ja ottamassa uusiksi, mutta sit käänsi itse oikeaan suuntaan.

Jäljestys meni hyvin, kun itse sain skarpattua hyvin. Eli mitään häröilyjä ei vaan sallita! Nyt ei kiihdytellyt (en päästänyt) ja muutenkin heti liinasta jarrua, jos alkaa siksakata tai nostaa nenää ylös. Muutamia kertoja pysäytin, mutta hyvin ymmärsi yskän ja laittoin nenän alas ja tarkensi kunnolla.

Kepit meni siis muuten hienosti, mutta nro 5 tien ylityksen jälkeen jäi nostamatta. Kun en ollut merkannut mitään, niin en pystynyt puuttumaan. Ja vaikka kuinka mietin, niin en kyllä huomannut, että olisi mitenkään merkannut. Mutta ottaen huomioon meidän säätämisen keppien kanssa, 5/6 on kyllä jo tosi hyvin (kun en voinut auttaa mitenkään). Ilmaisutkin ihan ok. Ei se mitenkään lätsähdä maahan, mutta nyt sentäs pysähtyi itse tarkentamaan eikä yrittänyt jatkaa matkaa. 

Kepeistä palkkasin vaan nopeasti taskusta niillä herkkunappuloilla (RC:n jotain "for small fuzzy dogs" :D), joten ei tullut pitkiä katkoksia jäljestykseen. Toimiskohan tää jatkossakin? Loppupalkkana taskusta purkki niitä samoja nappuloita höystettynä kananrasvalla, nam. :D Jopa Merkki vaikutti tosi tyytyväiseltä. :) Aikaa meni koko touhuun n. 13 min, eli yllättävän hyvin ehdittiin. 

Meni melkein niin hyvin, että tekis mieli päättää jälkikausi tähän. Mutta eiköhän me ens viikonloppuna kokeilla, oliko tää joku onnenkantamoinen...

Loppuviikko ollaan melkolailla koomailtu vaan. Torstaista ei mitään mielikuvaa? Perjantaina meni töissä iltaan asti, joten vaan pieni remmilenkki. Eilenkään ei ollut inspistä lenkkeilyä kummempaan, vaikka olis pitänyt. Alkaa vissiin jo nyt painaa syksy päälle... :S

Tänään lenkille lähtiessä ihan vaan pikkupätkiä seuraamista, vire oli tosi kohdillaan. :) Nyt alkaa tulla vasemmalle kääntymisissä (ja varsinkin täyskäännöksissä) pomppuja, mutta en jaksa huolestua. Jos vire on yhtään matalampi (taatusti lässähtää, jos joskus päästään kisoihin), niin ei pompota. 

Jossain välissä oon tehnyt luoksetulon maahanmenoja ihan vaan vapaamuotoisesti ja ne on hitaita. :/ Nyt sitten vähän hetsailtiin ja saatiin asennetta paremmaksi. En tehnyt liikkeessä, täytyy saada ensin muuten kuntoon. Pentuna pelailtiin lelulla ja siinä lomassa maahanmenoja. Nyt se on vaan jäänyt ja maahanmenot hidastuneet. Dumma mig! Tai kyllä liikkeestä maahan on ihan asiallinen (kai?), mutta ei osaa yleistää kunnolla. Satuin sitäpaitsi juutuupista näkemään tosi makeat pysäytykset, tahtoo osata samanlaiset! Meidän treenattavien lista alkaa olla aikamoinen...

Ei kommentteja: