sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Tauko tekee välillä hyvää

Edellisen episodin päälle piti käydä pari päivää työreissussa ja sen jälkeen oli ihan kiva taas aloittaa temppuilut Merkin kanssa. :) Aika aneemista on ollut, mutta:
  • Remmilenkit menee ilman tossua. Jei! Kehittelen suunnitelmaa, miten uskaltaisi päästää narusta irti...
  • Lenkin päätteeksi seuraamista melko pimeässä. Tosi kivaa muuten, mutta hidas käynti oli ihan tyystin mahdotonta. Ei me sitä toki olla treenattukaan, mutta jotenkin oletin sen vaan menevän "itsestään". No ei mennyt, vaan Merkin mielestä hidastus tarkoittaa vas. käännöstä --> kiepsauttaa takapään mun jalkojen väliin (kumpikaan ei kompastunut, kiitos kysymästä). Treeniä siis.
  • Sisällä on naksuteltu pikkuesineen (kolikko) ilmaisua. Pikkuhiljaa alkaa nenällä tökkääminen onnistua. Epäilen, että vielä joudutaan ulkona painimaan tassulla kaivamisen kanssa... Sisällä kun turhautuu (ei siis vielä oikein etsi nenällä), niin alkaa noutaa kaikkea irtotavaroita. :D
  • Kai me jotain muutakin ollaan tehty, mutta nyt ei pysty muistamaan...

Torstaina oli meininki kokeilla varovasti irti olemista ilman tossua --> meni ehkä puoli minuuttia, niin seisoi jalka ylhäällä ja vähän ontui... En kuitenkaan nähnyt jalassa mitään (hämärää ja likainen), mutta varuiksi sitten naruun ja takaisin autoon. Kyllä otti päähän! Kun ulkoilusta ei tullut mitään, lähdettiin hallille katsomaan tokokisoja.

Nyt ei taas hallilla vieraiden koirien kanssa jänskättänyt yhtään (oltiin toki vähän sivussa). Teki kivasti temppuja ja leikki jopa pikkupatukalla (kamalasti ei voinu riehua). Rauhassa odottelu sen sijaan oli vähän vaikeeta. Piippailee tylsyyttä ja koittaa kerjätä jotain tekemistä. Mutta kiva, ettei ollut mitään jumituksia tällä kertaa. Ostin jotain nirsoille pikkukoirille tarkoitettuja herkkunappuloita ja ne olikin Merkin mielestä vallan herkullisia. :) Toivotaan, että kelpais jatkossakin. On niin rasvaista tavaraa, että oksat pois...

Tassu oli kuin olikin kunnossa, joten perjantaina sitten uusi yritys. Koitin teipata tassun mahdollisimman hyvin ja kestikin n. 15 min rallittamisen pellolla / metsässä. Yritin parhaani mukaan hillitä menoa, mutta eihän se ihan onnistunut, kun takana on 3 vk lepoa... Tokihan tuo on siis saanut fleksissä olla jne., mutta irti-irti ei.

Koitettiin tehdä vähän eteenpäin luoksetulon pysäytyksiä. Oon siis tehnyt aika paljon niin, että lenkillä pysäyttelen satunnaisesti, kun menee poispäin / tulee kohti. Nyt kun kuvioon lisättiin takapalkka & "virallinen" lähtöasento, ennakoi tietysti pysähdystä. Joten tehtiin lähinnä vaan läpijuoksuja avuilla. Jos vaan kutsun ja odottelen, niin pysähtyy itsekseen. Yhden tällaisen kokeilin ja kun hetken odottelin, niin lähti tulemaan uudestaan ravilla kohti. Kehuin heti, mutta ei muuta palkkaa. Jatketaan nyt tätä sen aikaa, että lakkaa tekemästä pysähdyksiä itsekseen. Kriteerinä on, että laukalla pitää tulla perille asti. Tässä on eri käsky, kun suorassa luoksetulossa. Tule-käskyllä tulee ihan liian kovaa, eikä pysähdys sitten enää toimi.

Ei kommentteja: