perjantai 19. lokakuuta 2012

Sisätreenejä

Sitten maanantain ei olla kyllä saatu aikaiseksi mitään rakentavaa. Töissäkin niin kiire, ettei meinaa kotiin ehtiä... Kun lisätään vielä ainainen (tuntuu siltä ainakin) vesisade ja aikaisin tuleva pimeä, niin liikuntakin vähän kiikunkaakun. :/

Pikkuesineen etsintää ollaan vähän naksuteltu sisällä, tietää jo mitä ollaan tekemässä. :) Nyt pitäis vaan jostain tarkistaa, miten se esine pitäisi oikeasti ilmaista. Nyt Merkki tökkää esinettä (kolikko) nenällä ja saa naksun. Jos naksua ei ala kuulua, koittaa ottaa suuhun. Jos lähden liikkumaan lähemmäksi, niin tietysti katsoo mua. Osaa kyllä sitten näyttää uudestaan, kun pääsen lähelle. Epäilen, että tää ei ole ihan virallinen tapa. ;) Tuskin me sitä virallista tapaa ikinä tarvitaan, mutta olis kiva ihan kouluttamisen vuoksi kokeilla.

Pari kertaa ollaan tehty kaukojumppaa "alustan" avulla. Nyt kotona siis niin, että takajalat pitää pysyä kynnyksen päällä. Tämän alkaa pikkuhiljaa tajuta, mutta vähän takajalat vielä tepsuttaa. :) Seuraavaksi täytyis ehkä keksiä pienempi alusta, missä ei mahdu steppailemaan. Tänään oli takapalkka pitkästä aikaa. Nythän se lähinnä sotkee kuvioita, mutta eiköhän se tästä. Ja itse oon siis tietysti vielä ihan lähellä.

Varsinainen älynväläys oli tänään opetella kiertämään ruokapöytä. Hauskaa meillä kuitenkin oli. :D Vasen (myötäpäivään) oli taas tosi paljon vaikeampi, mutta saatiin kyllä onnistumaankin.

Perusasentojumppaa ollaan tehty kans. Mun pitää oikaista itteni! Hienoinen ongelma vaan on se, että jos mää seison ihan oikeasti suorassa ja M on oikealla paikalla, mää en näe sitä yhtään. Ja sitten taas on aavistuksen vaikea tietää, koska palkkaa... Ja selvästi Merkin kuviot menee vähän sekaisin, kun on tottunut mun könöttämiseen. Shit! Noin muuten on kyllä tehnyt tosi hyvää työtä, oikealle käännöksetkin alkaa olla jonkinlaiset ja askeleet vasemmalle hahmottua. Peruutus lähtee vielä helposti vinoon.

Maahanmenoja ollaan kans koitettu nopeuttaa, mutta tässä ei oikein vielä edistystä. Tai tietyissä tilanteissa on ihan ok (mun mittapuun mukaan), mutta joskus hidas. Sekä tässä että seisomaan pysähdyksissä näkyy se, että M ei kummassakaan tee sellaista varsinaista "lukkojarrutusta". Rupeaa tekemään kyllä heti, kun käsky tulee, mutta tekee sillain "siististi" -> hitaasti. Ei varsinaisesti hiippaile kuitenkaan. Tarvis avustajan tai sitten hyvän takapalkan. Tai jotain muuta.

Että sellainen laiskamatoviikko, Merkki on taas virtaa piukassa. Mutta jospa viikonloppuna paremmalla onnella? Ainakin me mennään taas jumppamaan ja jospa sunnuntaillekin jonkun treenin sais aikaiseksi. :) Jos vedenpaisumus ei iske ennen sitä, tänä aamuna kastuttiin taas läpimäräksi... Rasmusta ei kiinnosta pätkääkään, sitä saa vetämällä vetää perässä, kunnes pissalenkillä saavutetaan se kaukaisin paikka. Sieltä kyllä kipittelee häntä sojossa kotiin. :D Pakkohan se on mukaan silti raahata tarpeilleen, kun omaan pihaan ei voi tehdä ja ruokkikselle asti pitäis kuitenkin pidätellä.

Ei kommentteja: