tiistai 9. lokakuuta 2012

Vaihteeksi ihmisten ilmoille

Maanantain arkitokot käytiin taas tauon jälkeen pyörähtämässä ja jotain pientä edistystäkin oli ilmassa. :) Aika paljon paukkuja menee edelleen haisteluun (voihan arse!) ja muiden kuikuiluun / jumitukseen, mutta nyt oli ehkä enemmän hyviä pätkiä välissä. Ja murrauksia tuli vaan aika pienesti yhdelle, jonka rikoksena oli kai mennä liian lähelle Merkin treenikassia ja toiselle, joka muuten vaan oli epäilyttävä ja tuijotti. :D

Alussa tehtiin luoksepäästävyys, jossa pieni mur, kun kouluttaja tuli lopulta ihan liki seisomaan. Mur oli joko koutsille tai sitten vieressä haukkuneelle koiralle. Hiljeni kuitenkin itse ja otti kontaktin. Loppuajasta sitten vielä uusiksi, nyt oli jo hiljaa, vaikka kouluttaja tuli taas ihan viereen. Silmät kyllä pyörii villisti, kun ei vaan pysty pitämään katsekontaktia... Paranee tää kuitenkin (kai? toivottavasti?) jatkuvasti. Ja kumpi on tollaselle pöntölle helpompi: tuijottaa vaan ja ainoastaan mua vai antaa katsoa mitä se lähestyvä pahis tekee?

Noin muuten edelleen ahdistaa olla vieraiden koirien ympäröimänä, mutta on se helpottanut. Nyt teki ihan kivoja minipätkiä seuraamista ringin keskellä. Nami oli kyllä vas. kädessä apuna, mutta silti Merkiltä ihan hyvin. Lisäks tehtiin jotain temppuja (näissä on rennompi), jääviä (hyviä, kun on vire kohdillaan) ja lopuksi hyvä paikkamakuu lyhyeltä matkalta (ei mennyt lonkalle, ei piipannut eikä haistellut :)). 

Merkki yleensä rentoutuu hyvin, kun pääsee vähän reippaammin liikkumaan ja humputtelemaan. Hallissa on vaan niin ahdasta, ettei kovin hyvin onnistu. :s Kun kuitenkaan hömpötelläkään ei voi liian lähellä toisia. Jatketaan siis harjoituksia, ehkä joskus me voidaan ihan tehdä hommiakin tuolla. :)

Ei kommentteja: