torstai 2. elokuuta 2012

Tokoahdistusta ja joku onnistuminenkin

Tokoahdistus senkun jatkuu. Ahdistaa ne kerrat, kun en saa Merkkiä oikein mitenkään mukaan hommiin. Se on välillä ihan kummallisen jähmeä, inhimillistettynä näyttää siltä, että se vaan toivoo olevansa jossain ihan muualla... :( Sitten välillä taas tekee kivalla ilmeellä. Enkä käsitä mistä mikäkin aina johtuu. Tokihan siis häiriötilanteet on vaikeita, mutta noita jumeja voi tulla ihan omassakin pihassa, vaikkei mun mielestä mitään häiriöitä ole yhtään missään. Sinänsä pitäis päästä noista ahdistuksista eroon, kun meillä ei oikeasti ole mitään varsinaisia tavoitteita tokon (tai minkään muunkaan...) suhteen. Tarkoitus on järjestää vaan jotain tekemistä Merkille, kun muuten sen kanssa on ihan mahdotonta olla ja elää. Mua ahdistaakin eniten se, että Merkillä ei ole kivaa treenatessa eikä se, että meidän treenit ei etene mihinkään.

Jos jätetään kaikki jumitukset ja laamailut pois, niin kivaa on ollut ainakin:
  • Yhtenä iltana tuossa tiellä pari hyvää noudon tapaista (joiden jälkeen iski jumi). Leikittiin jollain lelulla vähäsen, että sain Merkkiin vauhtia, sitten noutolelun heitto (sellainen tennispalloaineesta tehty "puntti", ollut meidän noutoesineenä). Annoin juosta saman tien perään, kun tarttui leluun, juoksin karkuun ja palkka melko pian, kun palautti laukalla. Tämä siis onnistui * 2 ja ymmärsin sitten lopettaa.
  • Eilen jäljen vanhenemista odotellessa hullun montulla vähän ruutua. Laitoin maahan makaamaan, kun rakensin ruudun (nauhat puuttuu vielä). Valkoiset isot Ikea-kartiot ja piirsin keskelle hiekkaan ympyrän, mihin menemällä saa palkan (muuten en tiedä koska on "riittävästi" ruudussa). Kävin näyttämässä ruudun (kaivelin jotain mukamas älyttömän kiinnostavaa... :D) ja lähetys muutaman metrin päästä -> meni hienosti laukalla! Ja heitetty iso pallokin jopa kiinnosti. :) Toinen toisto samalla lailla vähän kauempaa. Kolmas vähän lähempää, mutta en käynyt enää näyttämässä uudestaan vaan lähetin, kun oli palauttanut pallon mulle. Viimeiselle kävin viemässä ison pallon valmiiksi ja lähetys sitten puolestaan vähän kauempaa (olisko ollut n. 5 m).

Ei kommentteja: