tiistai 21. elokuuta 2012

Kokovartalokooma

Niin blogin kirjoittelussa, treeneissä kun monessa muussakin. :s Vois vaan maata sohvalla hyvien eväiden kanssa lukemassa uusia kirjoja. Välillä vois käydä mettässä verryttelemässä koirien kanssa. :)

Sitten viime kirjoituksen jälkeen yhdet ihan paskat hakutreenit. Ekan yrityksen (haahuilua vaan taas nokka maassa :x) jälkeen takaisin autoon. Sitten muiden jälkeen tallaamattomalla alueella jotenkuten pari pistoa, eka peräänjuoksuna ja toinen ääniavulla. Haukkua ei voinu muille kun mulle, koska ei pystykykeneen. Voihan perse oikeesti! Seuraavana päivänä tosin selvis, että Tuima oli alottanu juoksun (oli tallaamassa aluetta), mutta silti.

Tokopuuhastelut taas vaihtelevalla menestyksellä, onneksi jotain ihan kivojakin minipätkiä:
  • Koululla ruutu onnistui jotenkin lelupalkalle, kun tehtiin ekana suht puhtaalla nurtsilla. Sitten tietysti oli kentsun päiväkävely, eikä pystyny kykeneen... :x Pysyi sentäs maate, kun komensin ja palkkailin välillä (arkikäskyllä tämä, koska arvasin että pitää murrata). Hyppääminen oli taas hankalaa perusasennosta lähtemällä, mutta muutaman toiston jälkeen ok. Pari luoksetuloa, toinen loppuun asti (onnistui) ja toisesta palkka vauhdista. Lopetin sitten, kun ärsytti taas keskittymättömyys.
  • Rekilän montuilla ennen iltalenkille lähtöä kokeilin piruuttani putkeen liikkeitä ja ne meni yllättävän hyvin. :) Paikallaoloa en ottanu, kun on tylsä... ;) Pieni seuraamiskaavio ihan ok, liikkeestä seisomisen istui (! ei edes olla juuri treenattu tätä), toinen yritys hyvin, luoksetulo hyvä ja liikkeestä maahankin hyvin. Otti kehut ihan kivasti vastaan, vire pysyi hienosti loppuun asti (kaikki pari minuuttia) ja kontaktikin piti. :) Lopuksi muutama ruutu, eka lelulle toka ja kolmas alustalle. Hyvin kaikki, matkaa ehkä vajaa 10 m.
  • Jälleen kerran Rekilän montulla, sain jopa J:n avustamaan. :O Merkki maate odottelemaan ruudun rakennus, sitten muutama naksu kosketusalustan läppäämisestä (liikuttelin alustaa -> saa vauhtia ja kivan asenteen tähän, kun saalistaa). J sitten vei vähän hetsaamalla alustan ruutuun -> hienosti reippaalla laukalla pari toistoa, en uskaltanu enempää kun onnistui... Kun vauhtia oli, niin kokeilin pari noutoa. Ensin hetsausta narupallolla ja sitten vaan vauhdista heitto, palkaksi toinen pallo, kun lähti palauttamaan laukalla. Sitten taas leikkiä, heitin pienen muovikapulan ja taas palkka, kun lähti palauttamaan laukalla. Pitkästä aikaa tosi hienosti vauhtia ja asennetta. :) Lopuksi vielä maksispurkki taskuun ja seuraamiskaavio. Jossain välissä vilkaisi J:a ja muutenkin vähän huolimaton, mutta vire pysyi sentäs. Koitan nyt olla nipottamatta ja kerätä vaan virettä ja oikeaa asennetta tähän, se tarkkuus varmaan löytyy jos on tarvista. 
  • Tänään sitten omassa pihassa minitreeniä. Noudon luovutusasentoa lelulla, alussa nihkeää mutta parani loppua kohti. Palkkana sekä nami että lelulla repimistä. Pk-luoksetuloa niin, että käskyn jälkeen hyvästä vauhdista sai palkaksi juosta jalkojen välistä lelulle. Nämä hyviä, vauhti parani toistojen myötä (ei kyllä tehty kovin montaa ja matka aika lyhyt). Sitten vielä vähän oikealle kääntymisiä namilla ja pujottelua jalkojen välistä ihan vaan hömppäilyn vuoksi. Aluksi oli hajamielinen (naapuri tuli kotiin jne. mitä piti kytistää), mutta paransi loppua kohti. Ei mikään tykki, mutta mukavan rennosti. :)

Jälkiä on tehty kokonaista kolme kappaletta...
  • Nro 33 taimiksella, Marin tekemänä (ihan eka vieras-vieras jälki). Pituutta ehkä noin 200 m ja 5 keppiä. Alussa tosi takkuista, mutta parani loppua kohti. Selvästi vähän ihmetytti vieras haju ja sitten piti tietysti kuikuilla mitä Mari ja Remu leikki jne. Jäljen nostosta palkkana namipurkki. Ekasta kepistä yli, muut löytyi, mutta ilmaisut hiiiitaat. Ihan ok ollakseen eka vieras + häiriöt (mm. juoksuinen Tuimis autossa jne.).
  • Nro 34 kantokasoille menevän tien heti alussa kuusikossa oikealla puolella. Pituutta ehkä 300 m, vanheni tunnin, 5 tai 6 keppiä. Lämmin ja kostea tosi seisova keli. Aluksi ehkä n. 5 m jana, namipurkki palkkana suoraan etenemisestä. Jäljesti hyvin, mutta vaihteeksi ilmaisut pissii. :x Melkein aina huomaa kepit, mutta jatkaisi. Kun en päästä, niin ilmaisee hitaasti. Ehkä 2 tai 3 ilmaisi ilman käskemisiä, yhdestä kokonaan ohi ja loput sitten kun vaatimalla vaadin. 
  • Nro 35 Silmiksellä pururadalle menevän uran varressa. Vanheni n. 1,5 h, pituutta n. 300 m ja 3 keppiä. Jäljen nostosta palkkana alussa n. 10 m kohdalla namipurkki. Nyt suhteellisen asiallista jäljestystä ja paremmat ilmaisut. Loppukepillä piti käskeä maahan. Musta tuntuu, että se jostain tietää mikä on viimeinen keppi, kun siitä olis aina kamala kiiru jatkaa (ettei vaan joudu lopettamaan)?

Marin kanssa yksi minitreeni esineruudussa. Mari oli tallonut ruudun ja vienyt esineet (koska mun piti taistella ja heittää keihästä ;p). Otettiin Merkille oma lelu, katsoi kun Mari kävi heittämässä n. puoleen väliin ja samantien lähetys. Etsi ja palauttikin hyvin. Ei uskaltanu kokeilla toista kertaa... ;)

Ja viime kirjoituksen jälkeen Lumi on ehtinyt käydä nappaamassa tokosta ekan ALO1, oli hienoa olla katsomossa! :)


Ei kommentteja: