torstai 21. kesäkuuta 2012

Taas jäljellä

On se vaan niin <3


Laatu nyt ei varsinaisesti päätä huimaa ( = kännykkä, jälkiliina ja merkkien kerääminen olisi vaatinut vielä kolmannen käden...), mutta lopussa se ilmaisee ihan itse. :) 

Oltiin siis taas taimiksella ja jälki oli reilu 400 askelta (tarvisin jonkun arvioimaan pituuden metreissä...) ja sisälsi paljon kiemuroita + aika loivia kulmia. Vanheni n. 1,5 h ja keppejä oli 5 kpl, ei nameja. "Jana" oli ehkä pari metriä pitkä, mutta Merkki eteni suoraan (oltiin lähellä tien reunaa) eikä lähtenyt takajäljelle. Lopun kiemuroissa olisi voinut olla tarkempi, meni vähän humputellen, mutta kaikki kepit kuitenkin nousi. :) Ainakaan omasta mielestäni en auttanut, totuus voi sitten olla jotain muuta...

Jäljen vanhetessta käytiin vähän kalliokiipeilemässä. ;) Kuvat taattua kännykkälaatua, mutta piti vaan räpsiä.





Ei kuallut, vaan piehtaroi... ;)

Heti autosta ottamisen jälkeen seuraamista. Namipurkki oli kädessä, tavoitteena oli vaan saada vähän pidempi pätkä hyvällä ilmeellä ja onnistuttiinkin. :) Kontakti ei tainnut pudota kertaakaan, tehtiin vähän z:n muotoinen (siis se uusi idari) kaavio edes takaisin. Sis. ainakin juoksua, muutaman pysähdyksen ja täykkärin (vasemmalle) paikallaan. Jos nyt vaan yrittäis tehdä virettä & kivaa meininkiä ja murehditaan sitten joskus palkan piiloon laittamisesta, häiriöistä jne.

Päälle vielä "esineruutu", kun sitä herkkuruokaa vielä oli purkissa. Jätin istumaan ja kävin taas kiertokautta heittämässä esineen n. 50 metriin (en jaksanut tallata...). Esineenä pieni huivi mytyssä ja se meni pienen kumpareen taakse = en nähnyt Merkkiä koko aikaa. Lähti hyvin laukalla suoraan esineelle (ei mennyt mun jälkiä) ja palauttikin reippaasti ilman isoja apuja. Peruutin pari askelta ja huivi tuli suoraan käteen. Hienosti siis! :)

Ja agikentälläkin pyörähdettiin, kun muistin sovitut treenit 45 min myöhässä... Kaikki (!) pojat kävi vähän humputtamassa. :) Merkin ajatukset oli kyllä liki 100 % kentän reunalla odottelevassa Lumessa, mutta kyllä me pari estettä, A ja puomi saatiin haahuttua. Etanan vauhdilla, huoh... Olishan se ollut jo vähän liikaa makeaa mahan täydeltä, jos tääkin olisi onnistunut. ;)

Ei kommentteja: