keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Kivoja treenejä...

... saa tehtyä, kun välttelee niitä hankalia juttuja. :D

Maanantaina siis ensin pellolle jälki vanhenemaan ja sitten pienesti esineruutua ja lenkki. Ennen ruutua vähän humppailua esineen kanssa, heitin pariin kertaan ja palautus käteen. Esineruutu sitten tallattiin yhdessä, n. 10 * 40 m. Jätin istumaan ja kävin heittämässä takareunaan kännykkäkotelon. Hienosti löytyi (enempi kyllä jotain markkeerauksen tapaista, mitä etsimistä, mutta ei nyt vielä puututa siihen) ja palkka paluumatkalla, kun tuli hienosti laukalla. Vähän leikkiä kanasen kanssa ja uusi yritys. Tällä kertaa vietiin yhdessä sama esine n. puoleen väliin. Nytkin muisti hienosti, palautus myös laukalla käteen asti. Hyvin meni! :) Koitetaan nyt tässäkin vaan pitää vauhtia yllä ja humputella niin, että motivaatio säilyisi jotenkin.

Lenkillä 3 * pudotetun esineen noudon alkeita. Eli pudotin siis polulle sen samaisen kännykkäkotelon ja lähetys n. 10-15 m. päästä (ei varmaankaan nähnyt pudotusta eikä koteloa lähetyspaikalta). Toisella kerralla taisi pysähtyä kesken matkan kyselemään ohjeita, mutta jatkoi sitten itse. Hyvin nämäkin. :)

Jälki (21) olikin sitten vähän kyseenalaisempi juttu. Tein pitkästä aikaa pellolle n. 200 askelta tiheästi namitettuna (melkein 1/3 askelista oli nami). Ehkä 3 kulmaa ja "u-käännös", vain lopussa keppi. Lähti mun mielestä jotenkin soitellen sotaan, ts. ei oikein keskittynyt. Koitti kiihdyttää, mutta sitten kuitenkin piti pysähdellä nameille -> poukkoilevaa etenemistä. Lisäksi vielä Froliceihin oli iskenyt muurahaisia tai jotain ja hyttyset + mäkäräiset söi, joten oli molemmilla vähän sellanen "äkkiä pois täältä" -fiilis. Saamarin ötökät! :x Mutta loppukepin ilmaisu hienosti ilman apuja! :) 

Eilen lenkkisuunnitelma meni penkin alle (montuilla liikaa lintuja ja etenkin niiden poikasia), joten sitten vähän merkkiä auton luona ennen kotiin lähtöä. Oli sopivasti virtaa (hyppi ja pomppi päin) ja saatiin kai "pehmofrisbeen" avulla pari ihan kivaa toistoa. Tai siis ne kiertämiset ei ollu mitenkään erityisen hyviä muuten, mutta sain menemään alusta asti laukalla. :) 

Merkille menoon pitäis kyllä keksiä joku juttu... Kun tuntuu, että jos tehdään tekniikkaa (eli lyhyeltä matkalta merkin taakse oikean paikan hakemista), niin sitten hyytyy vauhti. Jos hömpötetään vauhtia lisää, niin sitten törpöt kaatuilee jne. Puita ym. kiertämällä sitten parempi, kun niitä ei voi potkia kumoon... ;) Mutta kun mää niin haluaisin, että se menisi merkille laukalla. Miljuunaa ei tarvitse pinkoa, mutta laukka näyttää aina reippaammalta, vaikka vauhti olisi sama kuin ravatessakin.

Ei kommentteja: