lauantai 16. marraskuuta 2013

Viikon treenit

Maanantain tokot meni ohi, mutta muuten ollaan oltu ahkeria. :)

Jumppa keskivikkona: Tehtiin hyppytekniikkaa 5 (vai 6?) esteen perussarjalla. Eka kierros speedbumpeilla muutama toisto. Jossain tais vauhti vähän hyytyä loppua kohti. Toisella kierroksella matalilla rimoilla, saatiin sen verran vauhtia, että ekalla kerralla hyppäs viimeiset kaksi kerralla... Loput 2 toistoa sitten hienosti. :) Muuten koitettiin lähinnä jumppailla selkää. Koitetaan korjata maassa makaamisasentoa suoraan. Laittaa vas. takajalan taaemmas => lantio on vinossa (vasen puoli alempana) ja oikea kylki lyhyenä. Nyt pitää ihan käsin korjata takapää suoraan ja sitten pikkuhiljaa pidennetään aikaa, mitä jaksaa tässä olla. Lisäksi namin avulla vähän oikean kyljen venytystä, punnerruksia ja hissinä nousemista. Tuntuu olevan tosi hankalaa, mutta pikkuhiljaa. Loppuun tehtiin vielä tikapuiden yli kävelyä. Peko-este siis ihan maassa, namit jokaiseen väliin maahan ja koiran piti kävellä nostellen jalkojaan yksitellen. Merkki oli taitava tässäkin, hyvät treenit. :)

Rallytoko torstaina: Uudessa vähän myöhemmässä ryhmässä tekemässä avo-juttuja. Nääkin oli tosi kivat treenit, vähän vaan riideltiin nurtsille haistelemaan jumiutumisesta... Mutta edelleenkään ei ole toivoakaan, että menis noin "pitkän" radan ilman välipalkkaa ja/tai namin kädessä pitämistä. Mutta nyt teki hyvällä ilmeellä pätkiä, ollaan tyytyväisiä siihen. 

Perjantaina jumppaa: Alkuverryttelynä ja odotellessa pari hyvää ruutua lelulle. :) Merkki täydeltä matkalta ja itse olin n. puolivälissä. Yksi paikan hakeminenkin onnistui lyhyemmältä matkalta. Selkää edelleen koitettiin venytellä ja tehdä etupäähän voimaa. Dobolla pari kierrosta, lähinnä takajaloilla kävellen niin, että etujaloilla työntää palloa eteenpäin. Tässä mieluiten lätsähtäis vaan pallon päälle maate => etupäästä puuttuu puhti. Sitten vaan pallon päällä tasapainoilua ja istuviltaan selän venyttelyä. Lopuksi vielä puomin alastulolla selän venyttelyä maaten. Jossain välissä ehdittiin muistutella myös pohkeenväistöä maassa olevan puomin päällä. Merkki oli ihan väsy treenien jälkeen. :)

Tänään omatoimitreenit Lumen kanssa: Alkuun käskytettynä putkeen kisamaisesti luoksetulo, liikkeestä seiso ja hyppy. Muuten hyvin, mutta liikkeestä seisomisessa ennakoi loppupa:n liikkurin käskystä. Ei edelleenkään kyllä keskity yhtään niin intensiivisesti mitä haluaisin, mutta tää taitaa olla yksi niitä riman laskemisen paikkoja... Toisella kierroksella lyhyeltä matkalta maasta nopeita luoksetuloja. Eli vaan käsky ja samalla pallon heitto taakse, suht reippaasti teki. Sitten ruutu 2 * pallolla ja kerran läheltä paikan hakeminen (löysi, mutta oli hidas). Nouto wubballa, lähti perusasennosta reippaasti (mutta ei varastanut) ja palkka, kun lähti palauttamaan laukalla. Tää oli hyvä. :)

Viikolla on tullut tosi hintsusti metsälenkkeilyä (koska kelit...) ja sen kyllä huomaa. Merkki on ollut ihan järkyttävä kotona taas pitkästä aikaa. Kärttyilee Sentille ja J:lle ihan urakalla. :S Mutta tänään on ollut sitten huomattavasti inhimillisempää, kun käytiin tyttisten kanssa metsälenkki. Väsynyt mudi on onnellinen mudi! Huomenna treenitauko ja taas metsälenkille, jos myrsky antaa periksi. :)

Ei kommentteja: