keskiviikko 28. elokuuta 2013

Tuumasta toimeen

Eilen lenkille mukaan pussillinen raakaa jauhelihaa ja parit pienet treenit. Ensin jehovien parkkipaikalla liikkeestä istumista. Valkkasin tämän, kun ollaan tehty tosi vähän ja liike on siksi paljon huonompi mitä seisominen ja maahan meno. Ensin 3 sarjaa (5-10 toistoa) ihan vaan istumisen tarjoamista. Sepe kehiin hetkeksi ja sitten toinen samanlainen sarja niin, että tosi hitaasti peruutin. Sitten taas tauko ja viimeisellä sarjalla viitisen toistoa peruuttaen, seuraavat 5 jotenkin sivuttain ja viimeiset 5 jo suht eteenpäin liikkuen. Tässä M kyllä oikealla puolella, kun vasemmalta alkaa heti tarjota sivulle tuloa. Lopuksi vielä muutama tosi hieno tolpan kierto, meni kaikki laukalla mennen tullen. :)

Toinen otos sitten koulun hiekkakentällä. Ensin vähän istumisen tarjoamista. Sitten oli koira tulossa pyörätiellä, joten käytin tilaisuuden hyväkseni ja laitoin paikkamakuuseen. Ja pitihän sille otukselle sitten murista, kun se ilmaantui äkkiä puskan takaa... Mutta ei ollut lähdössä mihinkään, vaikka vähän kuikuili. Olin tosin aika lähellä. Loppuun vielä vähän istumista hitaasti peruuttaen ehkä se 3 * 5 toistoa. Seuraavaksi varmaan sitten vihje mukaan, kun tuntuu päässeen juonesta kiinni.

Noin muuten oli kyllä ärsyttävää, pitäis kai remmilenkkeillä vähän useammin kuin parin viikon välein. Joko kamalaa kiskomista (Merkki) tai hajuissa jumittamista (molemmat). Sepekin taas tukevasti menossa mukana, sama kai se onko testosteronit omaa tuotantoa vai lääkäriltä...

Iltaruoalla vielä jumppailut, tää on Merkin mielestä tosi kivaa. :)

Ei kommentteja: