torstai 15. elokuuta 2013

Pientä tokoilua & hieronnat

Vähän oon vielä varonut tassua, ettei revittelisi sitä auki. Haava on siis parantunut, mutta kyllä senn kohdan vielä tassusta erottaa. Eilen (ke) oli ekaa kertaa irti pienen iltakävelyn, koitin jarrutella pahimmat spurtit pois.

Maanantaina lyhyen lenkin päälle vähän luoksetuloja. Nyt pysähtyi suhteellisen hyvin (lukkojarrutusta en jaksa yrittää, kunhan pysähtyy napakasti) ja silti teki kivat läpijuoksut. Ennakoi usein helposti pysähdyksiä, mutta nyt siis hyvin. Kokeilin huvikseni myös EVL-tyyliin 2 pysäytyksellä, kävin palkkaamassa pysähdykset ja siitä sitten seuraava pätkä. Ihmeen hyvin tuo meni, vauhtia toki voisi olla lisääkin. Maahanmeno vaatii vielä isot avut, sitä ei olla juurikaan tehty. Ei varsinkaan niin, että M juoksee kohti. Mutta ihan kivasti siis humppaili.

Tiistai meni huilatessa.

Keskiviikkona ensin piti käydä kaatosateessa kastumassa ja sitten tuli Minna hieromaan molemmat koirat. Sentti oli jostain syystä X parempi mitä viimeksi, vähän vas. lavan paikkeilla jumia (vej se keventää aina silloin tällöin, spondyloosi?). Voisi kuulemma alkaa jumppailla pienesti Sepen kanssakin. Tuskin maltan odotta sitä sähläämistä ja kuolan määrää... ;P Merkki aloitti tosi kesysti, ts. ei murissut heti alussa. Mutta sitten kun päästiin keskiselän jumikohtiin (haavatassun varominen + 2 vk naruköpöttely?) & hieronnan loppuun, alkoi tinttaroida. Tuntui varmaan vähän kipeältä ja kärsivällisyys koetuksella loppuajasta (mun kanssa rupeaa vänkyilemaan jo varmaan vartissa, että sikäli jaksoi hienosti), niin sitten piti murrailla taas ihan kunnolla. Mutta saatiin hierottua ja yritetään pysyä skarppina jumpan suhteen. Edellinen suunnitelma meni myttyyn, joten nyt yritetään uudestaan. Eli siis kuukauden verran ahkerasti jumppaa ja sitten uusi hieronta. 

Illalla pikkulenkin (irti!) päätteeksi vähän noutoa. Muutama lyhyt setti palautuksia, tarvii aluksi vielä apuja oikeaan paikkaan tulemiseen (jää helposti kauas & vinoon). Sitten muutama noutokin perusasennosta. "Nouda"-käskyä ei vielä osaa, tarvii jonkun avun, että lähtee liikkeelle. Meni muistaakseni kivasti laukalla, palautus ravilla... Ja oma selkä niin jumissa, etten viitsinyt paljon juoksennella. Sentti otti pari noutoa välissä, niin Merkki sai vähän vauhtia töppösiin kanssa. ;)

Ei muuten uskoisi, miten paljon suomutaa pystyy tarttua pieneen muriin, jos ei itse sitä vaaleassa pesuhuoneessa yrittäis pestä. Eikä myöskään uskoisi, miten nopeasti sen mutakylvyn ehtii käydä ottamassa, vaikka kuinka koittaa vahtia... :D

Ei kommentteja: