keskiviikko 3. elokuuta 2011

Kevyt olo

Sekä oma olo että rahapussi keveni eläinlääkärireissun ansiosta...
  • Merkki: Luustokuvat (lonkat, kyynärät ja selkä) näytti lääkärin mielestä kaikki hyvältä, eikä polvetkaan nuljuneet ylimääräistä. :-) Kovaa menoa siis vaan. ;-) Nyt jännätään vielä Kennelliiton "tuomiota". Silmät on katsottava joskus myöhemmin, nyt ei ollut silmälääkäri paikalla.
  • Sentti: Selkälihakset läpeensä jumissa, siihen kuulemma sopii kaikki oireet (etujalan ontuminen ym., nivelissä ei tuntunut mitään ongelmaa, ei kuvattu (viralliset aikanaan 0)). Hoitona nyt kesällä uintia, hierontaa ja vesijuoksumattoa mahdollisuuksien mukaan. Särkylääkettä kuurina, jos oikein jumahtaa.
  • Rasmus: Etujalan turvotuksen aiheuttajana hamartooma (? en nyt ihan varma, täytyy tarkistaa paperilta). Käytännössä kuulemma "omia oikeita soluja väärässä paikassa". Sattuvat olemaan sen sortin soluja, jotka muodostaa nestettä. Ei pitäisi olla kipeä, joten ei aleta tuon ikäistä leikkelemään. Jos oikein pahasti turpoaa, niin Rimadyliä kuuri. Sunnuntaina alkanut "huimaus" johtuu todennäköisimmin viasta sisäkorvassa. Lääkärikirjasta luin, että moista tulee joskus vanhoille koirille tuntemattomasta syystä ja usein paranee itsestään kuukaudessa-parissa. Tai sitten sillä voi olla sisäkorvan tulehdus. Seuraillaan tilannetta ja tehdään päätöksiä sen mukaan. "Huimaus" tekee siis sen, että välillä kävellessä näyttää olevan lähinnä kännissä, liiraa jompaan kumpaan suuntaan muutaman askeleen ja sitten taas menee ok. Sydämessä ei mitään ihmeitä. Vanha mikä vanha, toivotaan parasta ja pelätään pahinta...
Merkkiä odotellessa Rapsua ja Seppoa hemmoteltiin akupunktiolla. :-)  Koko porukalle vielä nenäpunkkilääkkeet, niin siinä se sitten olikin. Ei ihan halpaa lystiä, mutta nyt on hyvä mieli, kun tietää missä mennään.

Ei kommentteja: