maanantai 22. elokuuta 2011

Ehkäpä...

Hakutreeneissä taas säheltämässä... Lohtajalla tällä kertaa. Otettiin Merkki parin koiran jälkeen hengaamaan ensin koko porukan kanssa ja pistettiin vielä liinaan, että ehtisi tulla edes vähän tekemisen puute. ;-) Ja tulihan se. Ja piippausta... :-x Salaisena aseena oli halpiksesta ostetut uudet vinkuvat "raadot".

Mm leikki ensin lelulla & härnäsi Merkkiä, sitten näkölähtönä metsään ja Merkki perään. Jossain kohtaa piti vähän tsempata lähtemään, mutta kuitenkin meni ihan vauhdilla ja leikkikin ok. Kolme hyvää toistoa saatiin tehtyä. Viimeinenkin muuten, mutta tuli mua vastaan, kun lähdin maalimiehelle, jatkoi kuitenkin. Sitten Merkkiä rupesikin kiinnostamaan vieressä ollut umppari (ihanat naiset siellä oli jo käyneet...) ja hajut yleensä. :-/ Ja mua raivostuttaa, kun se uppoutuu haistelemaan ihan omiaan!

Kuitenkin 3 kivaa pistoa ja viimeinenkään ei ihan täysi katastrofi (stay positive!). Pysyy jännitys yllä, kun ei tiedä mikä herraa nuorta herraa milloinkin kiinnostaa... Kiitokset loppuporukalle, kun jaksatte meitä einariepätoivoja. :-)

Käytiin joku päivä hallillakin huvin vuoksi hömppäämässä (vaihteeksi tais sataa kaatamalla vettä). Paikka oli selvästi muistissa, kun ei meinattu sisälle päästä (haukkuu, huutaa, piippaa...). Peilistä kävi ilmi sen verran, että seuraaminen on kamalaa (paikka seilaa ihan miten sattuu)... Jatkamme harjoitusta siis. Naksukin jäi autoon, joten jätettiin noutotreenit tekemättä ja temppuiltiin muuten vaan.

Treenaamista olis niiiin paljon. Mm. viimeisintä Canista lukiessa tuli mieleen, että olishan se aika hulppeeta, jos koira osais mm. huilata fiksusti tauoilla... Tarvis lisää aikaa ja potkun persuuksiin (omistaja siis!).

Ei kommentteja: