lauantai 4. toukokuuta 2013

Esineruutua ja peltojälkeä

Olin oikein reipas ja tallasin Merkin kanssa yhdessä esineruututreeniä varten selvästi toisistaan erilleen 3 tosi kapeaa suikaletta. Ainakin yritin tehdä 50 m syviä, mutta tiedä häntää sitten. Ongelmana siis on ollut (muunmuassa...) se, että Merkki ei osaa kunnollisia suoria pistoja. Ensin vietiin yhdessä esineet suikaleiden 3. ja 2. takarajalle, sitten jätin istumaan ja kävin viemässä 1. takarajalle kunnolla hetsaten. 

Ensin hakemaan 1. kaistaleesta heti esineen viennin jälkeen. Lähti reippaasti, jäi aluksi muutaman metrin liian eteen etsimään, mutta pysyi kaistaleella ja löysi hanskan & palautti hyvin. Vähän leikkiä (liivit päälle...) ja siirtyminen toiselle kaistaleelle. Hyvin muisti ja kävi hakemassa pallon. Taisin kehua, kun oli tulossa takaisin. Taas leikkiä ja siirtyminen viimeiselle kaistaleelle. Vähän epäilytti, kun tätä tallatessa keskittyi jahtailemaan pikkulintuja... Lähti kuitenkin vauhdilla, muisti esineen, kännykotelo, ja palautti hyvin. Leikkiä ja naudanmahaa loppupalkaksi. Hitsit, että jäi hyvä mieli! :) Helppo treeni kylläkin, mutta jostainhan sitä pitää aloittaa. Ja nyt teki reippaasti & pysyi tallatulla alueella (oli niin kapeita, että ei juuri mahtunut muuta, kun suoran piston tekemään).

Pieni juomatauko ja jäljelle. Jälki nro 5 oli n. 300 askelta, paljon kulmia, 8 keppiä, lopussa pienen tien tapaisen ylitys (ajettiin tästä treeneihin tullessa) ja loppujälki metsässä. Vanheni ehkä puolisen tuntia. Nameja satunnaisesti suorilla. Ei meistä peltojälkeä oo tekemään, mutta Merkki (ja minä!) oli suht tarkkana, ei järkyttävästi ryysinyt ja kaikki kepit nousi. Tai yhden olis jättänyt, mutta en antanut jatkaa. Yksi kulma oikaistiin iloisesti, mutta muuten oli aika hyvä siihen nähden, että ollaan vaan metsässä viipotettu. Lopussa tien ylitys oli hankala, en tiedä mihin olis mennyt, jos olisin vaan kävellyt perässä. Pellon jälkeen meni metsässä tosi hitaasti, haju vissiin muuttui sen verran. Loppupalkaksi taas naudanmahaa & minitennareilla pallottelua. Hyvin tämäkin siis. :)

Olipas mahtava treenilauantai, tokot, esineet ja jälki hienosti! ♥ Avainsana taisi taas olla se, että oltiin kahdestaan ilman häiriöitä ja umpimetsässä... Mutta ei nyt tänä iltana enää takerruta pikkujuttuihin, ahdistutaan myöhemmin. ;) Ja pellolla oli hyttysiä, tästä se lähtee...

Rankan päivän ilta

Ei kommentteja: