keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Ostetaan vauhtinappi mudille

Eilen taas hallilla jotenkin aneemista. Piti tuijotella naisia ja haaveilla, eikä sit oikein pystynyt mihinkään. Blaah. Tai pystyy tekemään lyhyitä pätkiä jotain pikkunykerrystä, mutta etenkin irtoamista vaativissa jutuissa vauhti vaan puuttuu ja palkat ei kiinnosta. Näitä tuntuu tulevan kausittain, joten pidetään peukkuja, että taas joskus tokenee normaalille mallilleen.

Merkki on aina ihan intoa piukassa, kun tuun kotio, joten päätin sit kokeilla pitkästä aikaa tätä. Ja voi pojat, että olikin kivaa. :) Ihan hyvin pystyy tekemään kiertämisiä jne. laukalla. Omassa pihassa ilman häiriöitä. Mutta millä helvetillä tän saa siirrettyä johonkin muuhun paikkaan / tilanteeseen?!?

Voisi tietysti taas hetkeksi palata sen perimmäisen kysymyksen äärelle, että pitääkö lyödä päätä seinään, vai voisiko vaan tyytyväisenä puuhastella sellaisissa paikoissa, missä se hyvin onnistuu?

2 kommenttia:

Kuiskaisa kirjoitti...

Ootko kokeillut seuraavaa? Jätät Merkin kiinni jonnekin sivummalle ja annat sen vaan siellä katsella kun teet jotain/sosialiseeraat muiden kanssa tms. Sitten menet hakemaan koiran hommiin sillä ehdolla, että on kiinnostunut susta ja sun kanssa tekemisestä. Jos ei ole kiinnostunut, niin ei pääse hommiin. Ja samanlaiselle tauolle aina välissä ennenkuin vire ehtii loppua yhtään. Vai onko tässä mahdollisuus, että Merkki istuu tyytyväisenä itsekseen koko ajan eikä edes jaksa seurata missä olet/mitä teet? Jos niin, sitten tuosta ei ole ehkä hyötyä. Jokatapauksessa ihan tavallista laumavietin hyödyntämistä tuo kai on.

Merkki-mudi kirjoitti...

Yleensä se hengaa ihan rauhassa ja katselee meininkejä. Eikä ole kiire mun matkaan... Jos viitsis aina ottaa toisen koiran mukaan ja treenata sen kanssa, niin se vähän kaivelee Merkkiä. Mutta kun pääsee niin paljon helpommalla, kun ei kuljeta ylimääräisiä mukana. Ja Seppo sitten haukkua paukuttaa kans siellä odotellessa... Tarttee joskus käydä kokeilemassa taas Sentin avustuksella, kun halli on tyhjä.