lauantai 12. tammikuuta 2013

Omia pikkutreenejä

Uuden vuoden kunniaksi tiistaina 1.1. naksuteltiin kotona vähän M-I -vaihtoja. Jotenkin tahmaisesti nousi (tai ei noussut ekasta käskystä ollenkaan), joten aluksi vain heittelin nameja pään yli. Yllättävän nopeasti tepsi ja ponkaisi ylös heti käden liikkeestä. :)

Tiistaina poikettiin vielä hallillakin, kun oli tyhjää.

  • Muutama luoksetulo (alon). Ensimmäisellä palkka vauhdista, sitten kokonainen liike ja vielä yksi vauhtipalkka.
  • Hyppyä pallopalkalla. Ensin ihan vaan naksuttelua edes takaisin hyppelystä. Lopuksi sitten irtosi jo perusasennostakin ekalla käskyllä. 
  • Sitten epämääräistä temppuilua, kun halliin tullut toinen ihminen sai älämölön aikaiseksi...
  • Paikallamakuu, kun kanniskelin kentältä esteitä pois H:n kanssa.

Keskiviikkona naksuttelua kotona, kun ei muuta jaksettu. Jalat kynnyksellä (että hiffaisi tekniikan) kaukojen M-I-M ja M-S-M -vaihtoja. Aluksi tyhjällä kädellä houkuttelua, lopuksi alkoi jo tarjota itsekin. 

Perjantaina oltiin vähän myöhässä, mutta ennen seuraavan porukan tuloa ehdittiin ottaa pari luoksetuloa (ekalla vauhdista palkka, tokalla kun oli tarkkana, kun kävelin pois). Reipas ruutu kosketusalustalle, mutta meni jotenkin ihan "banaanilla". Ts. ei juossut suoraan, vaan teki vasemmalle kummallisen kaaren. Vauhti oli kuitenkin hyvä. :) Hypylle irtosi myös perusasennosta. Tyhjä halli, joten häiriöitä ei ollut. 

Viime viikosta ei ole mitään mielikuvia... Hallilla ei ainakaan jaksettu käydä. Pihassa ja lenkkien yhteydessä ollaan humppailtu jotain pientä. Seuraamista ja oikealle käännöksiä ainakin ja luoksetulon stoppeja. Ja alo:n luoksetuloa. Jääviä vissiin kanssa. Mahtavan suunnitelmallista meininkiä... :S

Tänään lenkin päälle tehtiin alo:n liikkeitä palkatta putkeen:
  • Liikkeestä seis: hyvä pysähdys, mutta sitten kuvitteli liikkeen olevan luoksetulo, kun seisoin odottelemassa. Uusinta hyvin, kävelin vähän matkaa taakse, kun palasin koiralle.
  • Seuraamista pikkupätkä. Seurasi hienosti, käännöksetkin hyviä, joten en tehnyt pitkästi. 
  • Liikkeestä maahan hyvin (tai olis voinu olla nopeampi).
  • Luoksetulo lopuksi hyvin.

Kivalla ilmeellä jaksoi tehdä. Eihän siinä sellaista Asennetta ole, mutta taitaa olla kaikkien kannalta helpointa, reiluinta ja hauskinta olla tyytyväinen hyvällä ilmeellä tehtyyn reippaaseen puuhasteluun. :)

Ei kommentteja: