tiistai 18. joulukuuta 2012

Valoa tunnelin päässä?

Kyllä se tästä:
  • Merkillä oli kivat viimeiset arkitokot
  • Rapsun munuaisarvot oli parantuneet
  • Enää kolme päivää ja päivä alkaa pidentyä
  • Enää kolme työpäivää ja sitten lomalle
  • Enää kuusi yötä jouluun... ;D


Että vois kai asiat paskemminkin olla? Niinkuin esimerkiksi ihan helevetin pimeää ja kylmää, joulujutut tekemättä, lahjarahat viety eläin- ja hammaslääkäriin jne... ;)

Maanantaina oltiin ties kuinka pitkästä aikaa arkitokoilemassa. Porukka oli yllättäen kutistunut n. kuuteen kappaleeseen, liekö kylmä halli & pakkaset ja joulukiireet verottaneet joukkoa. Merkki oli kuitenkin varsin esimerkillinen ja teki suurimman osan aikaa kivasti hommia. Välillä meinasi nenä liimautua maahan kiinni, mutta suhteellisen hyvin tokeni siitäkin, kun huomautti. Jopa taisteli lelulla suhteellisen ok ja onnistui tekemään vähän irtoamistakin vaatineita temppuja (kiertämistä, hyppyä, kosketusalustaa). :) Nyt sitten joulutauolle ja tammikuussa "oikeiden" tokoilijoiden sekaan. 

Eläinlääkärissä käytiin vaihteeksi tänään... Rasmuksen urea-arvo oli pudonnut viime kerran n. 30:sta jonnekin 15 tienoille. Ei normaalin rajoissa (yläraja 9), mutta selvästi parempi kuitenkin. :) Jotain muutakin oli, mutta kuulemma selittyvät tuolla munuaisongelmalla. Seuraillaan siis ja käydään parin kuukauden päästä taas kontrollissa. Ostettiin mukaan toisen merkkistä ruokaa (kokeiluun, josko maha olisi paremmassa kunnossa) & nivelainetta.

Merkiltä kurkattiin oikeaa silmää (ja vasentakin sitten samalla), joka tahtoo vuotaa jonkin verran. Jotain ripsiä / karvoja siellä näkyi, mutta kuulemma tosi pieniä ja hentoisia (distichiasis on diagnosoitu oikeasta silmästä virallisessa tarkissa). Silmä ei kuitenkaan näyttänyt ärtyneeltä eikä Merkkikään sitä ikinä hankaa tms. Jotain silmätippoja kuitenkin varuiksi, että voi laittaa jos / kun vuotaa. Silmäspesialisti tulee joskus käymään, kaipa me mennään sit sille räpyttelemään ripsiä vähän tarkemmin. Kannuskynnen paikkaakin katsottiin, kuulemma näyttää siistiltä, ei tarvi tehdä mitään. 


Viikonlopun treenit näyttää olevan kirjaamatta. Käytiin perjantaina illasta ja lauantaina aamusta, en enää muista mitä milloinkin tehtiin...
  • Perjantaina oli ainakin yllättävän asiallinen, vaikka oli sakemanni treenaamassa yhtä aikaa. Loppuajasta tuli sheltti paikalle ja se oli ihan vastustamaton... Uros kyllä mun mielestä, mutta Merkki ei vaan saanu siitä silmiään irti. :D Tätä on tapahtunut ennenkin, joten pitääköhän Merkille ostaa oma karvanoppa?
  • Leikki onnistui hienosti molempina päivinä. Sakemannin kanssa yhtä aikaa en oikein uskaltanu revitellä (heitellä lelua kovin kauas), kun Merkillä saattaa kuitenkin lähteä vähän lapasesta... Pelkään siis, että lähtee rähjäämään jollekin. Tai jos joku tulee liian lähelle Merkin juttuja, niin rähisee taatusti. 
  • Kivoja kiertämisiä, vauhtia tuli varsinkin, kun lähettelin kahden tolpan ympäri. Ääntäkin tosin aluksi... 
  • Kierroista tuli muutama hyvä stoppi. Myös se onnistui, että heitin ensin pallon (ja odotin hetken), sitten vapaa ja ennen palloa seis. :)
  • Nyt on dilemma se, että onko seisomaan pysähtyminen suullinen vai käsimerkki. Poispäin juostessa toimii suullinen hyvin (käsimerkki ei kovin kätevä :D), mutta kohti tullessa tulee käytettyä käsimerkkiäkin. Siis tehosteen vuoksi tuppaa tulla molemmat, että pysähdys on oikeasti hyvä.
  • Ruutuun muutama suht hyvä irtoaminen alustalle ennenkuin piti kyttäillä shelttiä.
  • Hyppy saatiin taas lopulta onnistumaan. Aluksi ei irtoa sivulta, nykäisee kyllä, mutta ei lähde. Seuraavaksi lähtee ja pysähtyy, hyppää vasta kun odottelen. Pitäis siis tehdä paljon motivoituna.
  • Paikkamakuussa kerran murrasi sakemannille :x, mutta muuten hyvin ehkä sen pari min.
  • Perusasentoa, paikallaan käännöksiä ja sivuaskeleita. Sivuaskeleet vasemmalle on vaikeat, mutta muuten hyvin. 

Kaikista näistä viimeaikojen (monista...) treeneistä on jäänyt tosi hyvä mieli, joten on hyvä aloittaa joululoma. Neekeripojat lähtee J:n kanssa mökille, Rasmus pääsee viettämään laatuaikaa mun kanssa porukoitten luo. Taitaa olla setän viimeinen joulu, joten otetaan siitä nyt kaikki irti... :S

Ei kommentteja: