sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Joululoma ja hyvää uutta vuotta

Ollaan todellakin lomailtu. :) Kelitkin on ollut lievästi sanottuna vaihtelevat. Yli 20 pakkasta ja nyt sitten ihan vesikeli. Välissä on ollut tuulta, tuiskua ja muutama hienokin talvipäivä. Harmi vaan, että metsässä kävely ei enää lumen takia onnistu. :/ Pitää joko remmilenkkeillä tai sitten kävellä eestaas niitä muutamaa aurattua tietä. Nyt on kyllä pientä toivoa, että kelkkaurat jäätyis käveltävään kuntoon.

Rapsun kanssa oltiin porukoita "ilahduttamassa" pyhät ;) ja poikkesin sit mökillä hakemassa Merkin kotio. Olivatten poikien kanssa viettäneet rauhallista joulua. Mitä nyt Merkki pitänyt tienoot hanskassa ja vieraat pois. ;) Mm. J:n porukoitten naapurin koira ei saa kuulemma tulla omalta kuistiltaan pois... Onneksi se on sen verran tossukka, että tottelee Merkkiä eikä tappele takaisin. Ja appiukon mielestähän tää on maailman paras juttu, kun naapurin koira pysyy hiljaa omalla puolellaan. Henk. koht. olen vähän eri mieltä tällasen käytöksen hyväksyttävyydestä, mutta paha se on telepaattisesti puuttuakaan... Eikä M mun aikana moista juuri tee / en anna edes mahdollisuutta moiseen älyttömyyteen.

Jospa me nyt ryhdistyttäis ja alettais edes vähän ulkoilla ja puuhastella jotain? Tänä iltana jo lupauduttiin treeneihin. Muilla on mielessä jotain kisanomaista, ei tekis huonoa meillekään. Treenisuunnitelman teko olis kanssa erittäin suositeltavaa, mutta saas kattoa...

Rasmus on pysynyt suht hyvässä kunnossa. Jonkun kipuilukohtauksen se mökillä sai, mutta helpotti kun annettiin ruokaa. En tiedä ruokako auttoi (olisiko ollut liian pitkä väli ruokailuilla?) vai menikö ohi muuten vaan, mutta pääasia että meni eikä ole uusinut. Maha on edelleen löysällä, joten pitäisi testailla sitä toista ruokaa (nyt Specific ja ostin RC). Merkin kynsi on parantunut hyvin myös. Tai eihän siinä kynttä ole (ja tuskin kuulemma tuleekaan enää), mutta reikä on ummessa ja siisti.

Jouluntoivotus jäi laittamatta tänne, joten toivotetaan nyt sitten edes hyvää uutta vuotta:



Ei kommentteja: