tiistai 11. joulukuuta 2012

Melkein talviunilla

Me ollaan oltu niin laiskoja... Vois vaipua talviuneen ja herätä joskus keväällä kun on enemmän valoa ja vähemmän pakkasta.





Merkin kynsi, tai se jäljelle jäänyt reikä, näyttäisi kuitenkin parantuvan hyvin (kop, kop), joten josko me pian päästäis vauhtiin. Kotona ollaan vähän hömppäilty naksun kanssa mielen virkistykseksi. 

Tänään kuitenkin ylitettiin itsemme ja käytiin hallilla pikaisesti, kun se oli sopivasti tyhjä. Ja hyvä, että käytiin, Merkki oli huippu! :)

Ruutua: Ensin muutama naksuttelu ihan läheltä alustalle ja sitten etäisyyttä. Meni ihan reippaasti ja heitin narupallon palkaksi. Kun etäisyys kasvoi ja mun heittotaito ei oikein riittänyt, pysäytin ensin ja sitten kehuen lähemmäksi heittämään pallo. Kerran vähän tuli ahnehdittua etäisyyttä (ja Merkki kyttäili jotain ja kai unohti koko ruudun...) ja Merkki ei päässyt ruutuun asti. Kävin näyttämässä alustaa ja sitten onnistui. Meni jopa laukalla joka kerran, ehkä max viitisen toistoa.

Seuraamista: Peilin edessä naksuttelua kontaktista ja lyhyistä pätkistä & käännöksistä. Pallolla yksi pisempi pätkä. Hyvin kaikki. :) 

Noutoa: Lainasin jonkun pientä puukapulaa, kiitos. :) Heittelin ensin pari kertaa narupalloa ja sitten kapula. Merkin piti pysähtyä tietysti tutkimaan sitä (dumma mig, olis pitänyt tehdä ensin pari nostoa), mutta otti sitten suuhun kuitenkin. Kun oli kunnolla suussa lähdin karkuun ja sain Merkin jopa suht reipasta laukkaa tulemaan perään. Tästä sitten vapautus ja pallon heitto. Mutta Merkkipä ei vaihtanut kapulaa palloon, vaan olis alkanut järsiä sitä. ;) Uudestaan sitten hetsausta kapulalla, heitto ja karkuun. Nyt nosti reippaasti, mutta ei taaskaan pudottanut... Toi mulle ja heitin pallon sitten. Hienohelma pelkää kai, että kapula tulee varpaille tms. hallitsematonta. :D Tää meni kuitenkin odotuksia huimasti paremmin, joten älysin lopettaa.

Kaukoja: Koitin ensin houkutella pelkällä tyhjällä kädellä (onnistui kotona eilen), mutta ei tää vaan toiminut. :S Ehtii tepsutella vaikka mitä, eikä jotenkin tunnu tajuavan pointtia (takajalat liikkumatta). Mentiin sitten A:n alastulolle, jalat ( = takajalat alustalle) ja siinä I-S-I -vaihtoja. Nyt onnistui. :) Pitäisi vielä saada varmemmaksi takajalkojen pito alustalla ja sitten pienentää alustaa niin, ettei seilaa sivuillepäin. Tai pitäis päättää miten tätä nyt alkaa tehdä. Pitäis.


Mutta olipas mahtava treeni pitkästä aikaa. :) Josko tästä viitsisi jatkaa edes kerran tai pari viikossa?

Ei kommentteja: