maanantai 5. marraskuuta 2012

Jälkeetokoo

Ensin hallilla pikkutokot, teemalla PIIP... Hallissa siis mennessä pari (ilmeisen hemaisevaa) labukkaa ja muutenkin olotila katossa, niin piippailuksihan se sitten meni. Saas nähdä tuleeko tästä sitten seuraava murheenkryyni?

Mutta nyt oli kuitenkin kivaa, kun virtaa oli. Niin temppuiluun, kun leikkimiseenkin. :)
  • Peilin edessä vähän perusasentojumppaa. Meni yliyrittämiseksi välillä, mutta ihan kivojakin. Selvästi vähän hämää, kun oon ihan suorassa ja katselen vaan peiliin. 
  • Sitten kiertoja ja niistä pari pysähdystä. Ihan kivoja, vaikka vielä olisi parantamisen varaa. Nyt meni jopa räksyttämiseksi, kun kokeilin kierrä - pysäytys - uudestaan kierrä. Ei siis ihan tajunnut tuota toiseen kiertoon lähtemistä, joten väksytti. Mikä sinänsä on ihan ihmeellistä, kun tähän asti on tehnyt kaikki hommansa hipihiljaa. :O
  • Hypylle ei taas pitkästä tauosta johtuen irronnut kunnolla. Kun muutaman kerran avitti lelulla, niin sitten toimi. Pitäisi tehä kotiin joku viritys, että voi treenata. Sitten lisäksi hilluttiin kaikenlaista, kun Merkkiä kerrankin leikitytti. :)

Tästä sitten tekemään pieni kovan alustan jälki piiiitkästä aikaa (ampumaradan parkkiksella). Pituutta oli varmaankin vain joku 200 askelta ja ajettiin heti. Esineinä 6 kolikkoa ja päässä keppi. Liikaa vauhtia ja hössötystä, mutta hienot kolikoiden ilmaisut! :) Palkkana nopeasti Frolicit. Mutta sitten toki viimeisestä pienestä kepistä täysiä yli? Loppumatka meni poluntapaista pitkin (havunneulasia pohjalla) ja pysyi mun mielestä ihan jäljen päällä, mutta ei vaan noteerannut keppiä mitenkään. Perhana. No, nappasin jäljeltä sivuun ja lopetettiin siihen. Merkillä kylläkin näytti olevan ihan kivaa humppailua, joten varmaan sai sitten palkan moisesta hutiloinnista... Mutta ne kolikot nousi hienosti. :)


Ei kommentteja: