lauantai 12. marraskuuta 2011

Voi voi...

Päivitykset tekemättä noin miljoonan muun tekemättömän asian kanssa...

Sunnuntaina meillä oli kivat hakutreenit. Saatiin tehtyä 4 suunnilleen täysimittaista pistoa pelkillä ääniavuilla. :-) Ja Merkin mielestä homma alkaa olla jopa ihan hauskaa. :-) Ei se nyt vieläkään mitenkään päättömänä hillu, mutta selvästi tietää mitä ollaan menossa tekemään ja häntä tötteröllä kuikuilee metsään. Vielä kun saataisiin muutamat yhtä hyvät treenit ennen talvitaukoa, niin hyvä olisi. 

Oliskohan ollut peräti sama sunnuntai-ilta (tai sitten maanantai), kun Merkki oli iltapissatuksella onnistunut hankkimaan anturaan haavan. :-( Ei onneksi mitään pahaa (= vuoti verta vähäsen lähinnä ekana iltana ja seuraavana päivänä liikunnan jälkeen), mutta sen verran kuitenkin, että tuli tossu- ja remmikomennus. Eli ulkona vaan tossun kanssa eikä vapaana hillumista. Shit happens...

Viikolla kävin kiireessä tekemässä yhden jäljen (koska tossupotilas alkoi mennä aika, hmm, lujaa ihan kotioloissakin). Tämän olis kyllä voinut jättää väliin ja keksiä jotain muuta energianpurkua. Pimeän takia siis lähdin ajamaan heti jäljen teon jälkeen ja kiskomiseksihan se meni. :-/ Jälki kiemurteli loivasti taimiksen pellolla n. 300 askeleen verran. Ihan järkyttävä sumu ja vähän jotain vesitihkuakin ilmassa. Oli siellä varmaan ihan kivojakin pätkiä välissä, mutta josko tästä nyt sitten oppisi, ettei me ajeta ihan tuoreita jälkiä.

Viikolla puuhasteltu kotona jotain temppuja energian kuluttamiseksi, mutta ei se oikein kunnon liikuntaa korvaa... Jalkojen välistä pujottelu alkaa ehkä pian sujua, takajalat osaa kiivetä korokkeelle (seuraava tavoite on yläkerran portaiden alin rappu), tulla jotenkuten eteen istumaan (josko meillä joskus olisi jonkun tyylin mukainen luoksetulo tehtynä), nousta käskystä maa-seiso jne.

Tänään toinen jälki samalle pellolle, vanheni n. tunnin. Tällä kertaa oikein laskin mukaan otettavat namit ja niitä oli vähän alle 1/2 askeleista epäsäännöllisesti laitettuna. Pituutta oli reilu 300 askelta ja vähän kiemuroita + pari kulman tapaistakin. Alkaa kyllästyttää suoraan kävely... ;-) Nyt näytti taas jo vähän jäljestämiseltä meidän meno. Kulmat vähän sinnepäin, mutta oli hankalaa, kun en muistanut mihin ne oli tehty... Taas siis varsinaista "ei näin" -kamaa. Toinen kulkma otettiin uusiksikin, viisasta tai ei (mutta meni uusinnan paremmin kuin ekan kerran). Pisimmät tyhjät pätkät taisi olla 3-4 askelta eikä tosiaan mitään ihan mahdotonta kiihdyttelyä. Koirakin vaikuttais vähän rauhallisemmalta nyt kotona. :-)

Huomenna tokovalmentautumaan, saas nähdä mitä siitäkin tulee a) tossu jalassa ja b) melkein viikon remmilenkkikuurin jälkeen... :-O Haava näyttää sentäs paranevan pikkuhiljaa, mutta vielä ei voi ilman tossua lähteä ulos.

Ei kommentteja: