lauantai 5. marraskuuta 2011

Uhrauksia tieteen hyväksi

Apinat teki hyvän työn ja vapaaehtoisina ;-) lahjoittivat verinäytteet Hannes Lohen geenitutkimukseen. Kävi ilmi sekin, että Merkki osaa tiukan paikan tullen seisauttaa veretkin. ;-) Toisesta jalasta ei sitten millään suostunut tulla verta, joten toisenkin säärikarvat oli uhrattava... Hirmu reipas se muuten oli kyllä! Ei edes murissut missään vaiheessa kenellekään eikä muutenkaan järjestänyt isoa kohtausta. :-) Ääntä tietysti "vähän" lähti, mutta sitä ei lasketa.

Palkinnoksi urheudesta sitten pääsi jäljelle ja Duffyn kanssa hillumaan. Jälki kiemurteli taimiksen pellolla n. 300 askeleen verran ja ajettiin melkein heti. Namia ehkä vajaa 1/2 askelista ja muutama superylläri matkalla. Hienosti! :-) Etenkin loppu, mikä mentiin myötätuulessa.

Duffyn kanssa sitten melko päätöntä kaahotusta vähän aikaa. Mutta että sillekin pitää välillä koittaa kiroilla... :-x Kun on isoimmat höyryt juostu, Merkki tulee välillä mun jalkoihin kävelemään ja siitä sitten koittaa rähistä Duffya kauemmaksi. Rasittava! Tokeni kyllä ihan ok, kun pari kertaa huomautti, mutta silti.

Nyt kuuluu kuitenkin tasaista tuhinaa nurkista. :-) Pizza uunista ja sohvalle Lewisiä kattomaan. Parasta!

1 kommentti:

laura kirjoitti...

Teidät on haastettu!
http://senkinsieni.blogspot.com/2011/11/sattumia.html