torstai 17. marraskuuta 2011

Jospa se siitä taas...

Maanantaina käytiin hallilla, kun piti tehdä avain, joten siinä samalla pikkutreenit virran purkamiseksi. Ekat 10 min oli ihan kohtuullista muistaakseni, mutta sitten Lumikin tuli treenaamaan... ;-) Aika lailla kesti odotella, mutta jossain vaiheessa suostui taas vähän temppuilemaankin. Ei kai tehty mitään fiksua, kosketusalustaa vähän ihan pieneltä matkalta, pujottelua jalkojen välistä, takapään käyttöä jne. temppuja. 

Tänään sitten piti kaivaa verta oikein urakalla nenästä ja lähdettiin näyttelytreeneihin. Sikäli ihan hyvä, että paikalla oli meidän lisäksi vaan 2 muuta koiraa (Lumi + yksi puolituttu uros (joka on Merkin mielestä aika pelottava)) + pari treenaajaa --> ei liian ahdasta, joten Merkkiä ei heti ahdistanut. Mukana oli vielä uusi salainen ase (maksamakkaraa). Eihän se maksiskaan saanut Merkkiä vielä vakuuttuneeksi homman hauskuudesta, mutta ei tainnut kertaakaan murrata tuomarille. :-) Ja väliajoilla temppuilikin ihan kivasti, joten kannatti käydä.

Illan extremenä oli sitten pimeällä pellolla vapaana hillumista. Idea oli, että pelto on pehmeä (ei riko jalkaa niin helposti) ja että pimeässä ei niin rallita kovaa. Jalka onneksi kesti, mutta rallata pystyi ihan hyvin säkkipimeässäkin... ;-) Mutta pääasia, että haava näyttää parantuneen hyvin ja päästään vähän liikkumaan paremmin. Tossu jalassa vielä lenkillä, mutta sentäs omassa pihassa uskaltaa jo pikapissattaa paljain jaloin.

Ei kommentteja: