torstai 6. lokakuuta 2011

Pikapäivitys

Viikonloppuna reippailtiin hakua kahtena päivänä ja nyt näyttäisi pikkuhiljaa vauhti löytyvän. :-) Maalimiesten luona edelleen vähän varuillaan, mutta kuiva naudanmaha oli pop kun sitä saa nakerrella rauhassa.

Pari vaivaista keppitreeniä, ne tuntuu menevän joko hyvin tai huonosti... Tähänkin pitäis olla joku superpalkka, mutta mikä? Ihan pelkkä keppitreeni ilman mitään häiriöitä menee tavallisesti ok, mutta jos yhtään alkaa muistuttaa jälkeä, niin kepit ei kiinnosta pätkääkään. :-/ Hinkataan nyt talven yli keppejä ja katsotaan keväällä, mitä tehdään niiden kanssa. Ja palkaksi on mietittävä jotain kivaa.

Tokon saralta jotain pikkunäpertelyä, en edes muista mitä. Ainakin imuttamalla saatiin muutama tosi hieno vasemmalle käännös. Ja meni (vaihteeks) taas hermo, kun piti kyylätä vaikka mitä ja piiiiipittää. :-x Pitäis ottaa itseään niskasta kiinni ja ruveta hommiin... 

Tyhjällä kentällä hömpöteltiin vähän agia ja se oli Merkin mielestä kivaa. Puomille ja putkeen se jo karkaa. :-) Kävi taas selväksi miksi meistä ei tule agiharrastajia: jo nyt jään kun nalli kalliolle pelkkää putkea tehdessä, vaikka Merkki ei edes suuremmin kiihdyttele... :-p Mutta hömpötellään jatkossakin, kun tilaisuus tulee. Kontaktit pitää kyllä opettaa, ettei mene turhan vaaralliseksi koko homma.

Ei kommentteja: