torstai 13. lokakuuta 2011

Kivoja pikkutreenejä

Viime viikonloppuna saatiin aikaiseksi hyvät hakutreenit. :-) Näytti jopa siltä, että Merkki taisi tietää mitä oltiin tekemässä. Maasto oli melkoista ryteikköä, mutta se ei tällä kertaa tahtia haitannut. Tallaamassa ei tosin ollut koiria, joten se varmasti auttoi herra teinin keskittymiseen... Taisi tulla 4 pistoa ja ainakin yhdellä joutui ryteikön takia tekemään vähän hommia. Taikasana taitaa olla tarpeeksi kova nälkä + kuivattu naudanmaha... :-p

Koko viikko on mennyt iltaa myöten töissä (ja sama jatkuu vielä ensi viikollakin... :-/ ), mutta tiistaina ehdittiin hetkeksi ihmettelemään tokokisoja. Käyttäytyi jopa suht fiksusti siihen nähden kuinka vähän oltiin mitään tehty. Ja oli kiva katsella erilaisia koiria: venäjäntoysta (?) kääpiöpinserin ja borderin kautta noutajiin ja sakemanneihin jne. Erityisesti mieleen jäi hieno karjis ja bouvier. :-)

Tänään vihdoin otin itteäni niskasta ja vääntäydyttiin lenkille. Ei edes satanut, joten tekosyitä ei juuri ollut... ;-) Ja kyllä kannatti käydä! Joen rannassa oli valot, eikä muita liikkeellä, joten otettiin pienet tokosulkeiset. Suurin osa ajasta meni kyllä leikkiessä ja hilluessa, että saatiin vähän päästeltyä höyryjä. Ja Merkki jopa palautti käskystä wubbaa! \o/ Hupiosastolla vähän aloiteltiin tolpan kiertoja + kuiville nostetulla laiturilla 2on2off. Ehkä se lamppu syttyy näidenkin osalta joskus... Muuten pari kivaa pikkupätkää seuraamista, toppia ja maasta perusasentoon nousemista. Ei mitään isoja ongelmia näissä, treeniä vaan lisää. Eniten kuitenkin mieltä lämmitti lelun palautukset. :-) Näyttää olevan jo ajatus, mitä "tuo" tarkoittaa.

On se vaan hiano! <3

Ei kommentteja: