sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Tule apuun Anja!

Varmaan meiltä viedään kohta koirat pois, mutta pakko kertoa silti: Merkki oli yön ulkona... :O Ei ole oikein tarkkaa kuvaa, miten siinä niin pääsi käymään, mutta kun J aamulla meni tarkistamaan jahtikelin, oli Merkki portailla odottamassa! Siitä se sitten muina miehinä kipitti sänkyyn mun viereen puruluuta nakertamaan. :-)

Pissatin siis poikia puolilta öin omassa pihassa (aidattu) ja koska R möykkäsi jotain, pistin sen sisälle huutamasta. Oon kyllä liki 100 % varma, että molemmat mustatkin tuli sisälle, mutta jätin sitten varmaan oven raolleen, kun pistin Senttiä alakerran portin taakse nukkumaan. Merkki tietää nää nukkumaanmenot ja tavallisesti kipittää edeltä yläkertaan (sänkyyn...).

Merkin on siis pitäny jossain välissä livistää takaisin ulos. Ja mää oon vetäny oven kiinni ja menny nukkumaan... Miksi se ei haukkunu missään välissä, kun äänenkäyttö ei sille ihan vierasta ole?!? Eipä tuo kyllä mitenkään erityisen järkyttyneeltä näytä. Tai edes väsyneeltä, säätää tossa niinkun aina aamuisin. Nälkä siellä oli tullu, kun aamupala maittoi (yleensä ei tykkää syödä aamuisin).

Ulkona on kyllä joku juttu (nainen varmaan), kun toi nyt parina päivänä ulos mennessä on mennyt portille seisomaan, tunkee nenän portinraosta ja nuuskuttelee siinä. Ja aikamoinen vilpertti Merkki tietysti on. Pentuna kun se oli vielä pienempi ja ehtivämpi, se on jäänyt mm. kenkäkaappiin... Siellä se tosin oli vaan muutaman sekunnin, kun älys vinkua heti. :D

Että tällanen aamunavaus meillä... Seuraavaks kuuntelemaan, mitä Rapilalla on sanottavaa tottiskoulutuksesta.

Ei kommentteja: