maanantai 11. maaliskuuta 2013

Sitä samaa

Eli perjantaina häiriöitä ja sunnuntaina omaa treeniä. 

Perjantaina häiriötreeneissä taisi parissa kohdassa tulla joku pikkumutina, mutta on se jotain matkan varrella oppinutkin. Varsinaista luoksepäästävyyttä ei nyt otettu, mutta muuten taas koitettiin sietää ihmisiä. ;) 

Alussa pk-tyylinen ilmoittautuminen, jossa ehkä joku pieni urpututs? Hallin toisella puolella oli varmaan kaikkien aikojen kovaäänisimmät agitreenit, joten alkutunnista ei paljoa juteltu / kuullut, mitä omat koirat sanoi tai oli sanomatta. 

Jossain kohdassa tehtiin seuraamista & muita temppuja ja Terhi kiskoi maassa muoviämpäriä perässään. Eikä se Merkin mielestä ollut mitenkään sen häiritsevämpää mitä pelkkä Terhi. :D Mutta tämänhän mää jo tiesinkin, ihmiset ja koirat on ongelma, ei äänet, alustat jne. "elottomat" asiat. 

Tehtiin henkilöryhmää (2 henkilöllä) niin, että kiersin kahdeksikkoa niiden ympäri ja palkka heitettiin eteenpäin maahan, kun oltiin ihmisten välissä. Sitten luoksetuloja 2 tuolilla istuvan ihmisen välistä. Vieläkin on kovin hankalaa välillä, mutta toistojen myötä paranee. Voi olla toiveajattelua, mutta mun mielestä paranee aikaisempaa nopeammin. Tarttis saada niitä toistoja vaan ihan pirusti...

Ai niin: vaihdettiin kartturia ja Ilsen ohjeistuksessa Terhi pystyi tekemään jonkun sortin luoksepäästävyyden. Mikä siis ei mua yllätä yhtään. Jos joku olis pätevä suomi-mudi -tulkki, niin vois kertoa Merkille, että mulla ei nyt ole akuuttia henkivartijan tarvetta... Huudan lujaa apua, jos akuutti tilanne osuu kohdalle.

Sunnuntaina omassa pihassa rullailmaisua. Ei mikään paras paikka tehdä ja avustajakaan (J) ei oikein hommasta ymmärrä, mutta tehtiin silti. Ihan ensin väkerrettiin "rullia" matonkuteista. ;) Sitten naksuttelin niiden palauttamista käteen, no probs.

Avustaja, rullat, namit, ruokapurkki, valjaat, pk-valjaat ja näyttöliina (mikä varusteurheilu?!?) mukaan ja lopulta ulos. Ensin näytölle (namipussin luo) juoksemista muutama kerta lyhyeltä matkalta. Sitten rullat J:lle, hetsaili vähän ja Merkki irti. Piti toki auttaa "tuo"-käskyllä, mutta palautti ihan asiallisesti ja lähti vielä näytöllekin. Olisikohan 5 toistoa tehty. Ihan kivasti meni ottaen huomioon huonon paikan ja vähän avuttoman avustajan. :D 

Illalla vielä tomerana tokoilemaan... Mutta sitten ei oltukaan niin kovin tomeria, meni vähän huuhailuksi. 

  • Hyppy saatiin virittelyillä pelittämään heti perusasennosta. :) 
  • Oikealle käännöksiä tehtiin, mutta en tiedä paraniko mikään mihinkään. Jotenkin M vaan irtoaa siinä käännösvaiheessa ihan väkisin. Leikki kivasti luttupallolla.
  • Kontaktiakin vähäsen, kun alussa oli vieras koira hallilla. Tästä vaan näköjään pitää aina nalkuttaa. :/ Pää pyörii ihan väkisin alussa, sitten rauhoittuu jonkin verran (yleensä). Mutta kun siellä kokeessa ei oikein vois ensin tsiigailla kaikkea ja sit vasta toisella yrityksella alkaa hommiin...
  • Agia koitettiin hömpötellä, mutta oli kivempaa a) mennä rimojen ali (n. medikorkeudella) tai b) kiertää, joten ei ihan putkeen mennyt tämäkään. Oli siis 2 estettä peräkkäin ihan reilulla välillä. Yksittäistä estettä hyppii kyllä, mutta ei sitten yhtään toimi, jos mää koitan rymistellä mukana. Tarttis kai opettaa, jos haluais että onnistuu?
  • Kaukojumppaa vielä lopuksi puomin alastulolla. Tää alkaa onnistua ihan lähietäisyydeltä. :) Tarvis vaan nyt sen pienemmän ja luistamattoman alustan, että vois tehdä kotonakin. Tuossa puomilla saattaa alkaa jo peruuttaa, joten pitäis olla alusta, mihin just mahtuu takajalat.

Ei kommentteja: