tiistai 5. maaliskuuta 2013

Maanantai on tokoa täynnä

Ihan alkuun käytiin testaamassa hyppyä, hyvin toimi vihjesanalla (mennäänkö) ja avuilla (taputus rintaan). Perusasennostakin lähti hyvin. Kisoja ajatellen toki apuja on liikaa, mutta pitää nyt vaan ensin vahvistaa sitä sivulta irtoamista. 

Sitten katsottiin L:n kanssa seuraamisen käännöksiä. Pitäis ensin opetella itse kävelemään... Suunnitelmana nyt lyhentää selvästi askeleita ennen kulmaa. Oikealle ei myöskään saa kääntyä liian nopeasti, putoaa kelkasta. Ja palkkaa eteenpäin, ettei jätätä. Treeniä vaan...

Pari reipasta luoksetuloa, kun tarpeeksi autoin. Ekalla kerralla vedin osan matkaa lelua perässäni, kun jätin istumaan. Lähti hyvin laukalla ja jahdattava lelupalkka aika pian liikkeelle lähdön jälkeen. Toisella kerralla näytin lelua lähtiessä, nytkin vauhtipalkka jo n. puolivälissä matkaa. Tämä siis kiva, kun hallilla usein jumii avuista huolimatta. :)

Lopuksi koitin vielä temppuilla takajalkoja kosketusalustalle, mutta meni lähinnä sähläykseksi. Mikä sekin oli ihan hyvä, koska ei hyytynyt. ;)

Kivat tokot oli siis taas. :) Meitä oli vaan 3 (reilusti tilaa tehdä), mikä selvästi helpottaa Merkin olemista. Vähän Merkki kyttäilee (sen mielestä) liian liki tulevia vieraita ihmisiä. Ne häiriötreenit vissiin kuitenkin vähän vaivaa? Oli mun mielestä kuitenkin hiljaa ja otti pyydettäessä hyvin kontaktia, joten ei isompia ongelmia tän kanssa.

Ei kommentteja: