maanantai 4. maaliskuuta 2013

Omatoimitreenit

Nyt onnistui luoksepäästävyys J:n kanssa hienosti samalla hämäksellä, mitä Ilsen kanssakin. :) Eli J ensin temppuili jotain Merkin kanssa ja kävin itse tekemässä luoksepäästävyyden "tuomarina". Sitten koira mun sivulle, yksi ohikävely (palkkasin namilla) ja sitten J käveli ohi & antoi namin. Pari toisto otettiin tuota. Ei varsinaista silittelyä nyt, mutta onnistuipa kuitenkin. :)

Hallilla ensin kontaktitreeniä, kun muutama muu agiliiti. Selvästi taas oli hankalampaa, kun yksi koira haukkui koko ajan ja toinen oli muuten vaan vähän out of control (narussa). Pää tahtoi pyöriä ihan väkisin varsinkin silloin, kun olivat meidän selän takana. Ajoittain tää souvi kyllä ottaa päähän, kun ihan samaa ollaan tehty pennusta asti...

Tyhjässä hallissa sitten pari hyppyä, onnistui alkuvihjeen + hetsauksen kanssa perusasennostakin. Hyvä. Muutaman kerran palkka hypystä ja pari kertaa pysäytin + palkkasin. Loppua ei tehty kertaakaan. 

Noutoa pitkästä aikaa vähäsen. Ja tässä taas ei hallissa riitä puhti. Huoh. Jos päästän kapulalle vasta, kun se on pysähtynyt -> ravilla... Kun nosti kapulan ja lähti takaisin, otin pari askelta taakse (nosti laukan) ja sitten palautuksesta lelupalkalle. Liikkuvan kapulan perään lähtee yleensä laukalla, varsinkin jos ei ole perusasennossa vaan pidän pannasta kiinni. TähänKIN me siis tarvitaan lisää vauhtia.

Ei kommentteja: