maanantai 6. helmikuuta 2012

Still alive!

Ollut näemmä asiat vähän vähissä joulun jälkeen... ;-) Aikamoista talvihorrosta ollaan kyllä vietettykin. Enimmäkseen maattu mahat pystyssä sohvalla, vähän ulkoiltu ja puuhasteltu kotosalla jotain pientä. Viimeisin vitsaus oli sitten järkyttävä työryysis ja paukkupakkaset. Tänään oli pitkästä aikaa enää n. 10 astetta pakkasta, mutta myräkkää sitten puuttuvien pakkasasteiden edestä... Aussieiden leirillä oltiin sentäs kuokkimassa tammikuun viimeisenä viikonloppuna, aktivoiduttiin ihan pienesti siis.

En edes muista, mitä on tullut viimeksi kirjoiteltua, joten voi tulla toistoakin. Viimeisin vitsaus (teinikotkotuksia luultavasti fiksumpien mudi-ihmisten mielestä) on se, että häiriössä ei voi tehdä oikein mitään. Paitsi kytätä hypnoottisesti sitä häiriötä. Koirat tietysti pahin, ihmiset ei ihan kamalaa reaktiota saa aikaiseksi. Tätä on sitten ratkaistu perinteisin konstein: ei treenata häiriössä... :D Ollaan siis puuhasteltu vähän tekniikkajuttuja (seuraamista, jääviä, kaukojumppaa, luoksetuloa eteen ja sivulle, temppuja) kotosalla ja käyty hallilla vaan vähän humputtamassa. Enimmäkseen koitettu päästä mahdollisimman syrjään kaikista muista, koitettu vähän leikkiä ja tehdä jotain höpötemppuja.

Aussie-viikonloppuna kyllä saatiin ihan kivoja pätkiä aikaiseksi, jäi ihan hyvä mieli. Mitään ihmeellistä ei siis todella tehty / treenattu mitään "oikeasti", mutta saatiin aikaiseksi hyviä leikkipätkiä ja jossain hiljaisena hetkenä jopa takapalkkakin toimi ok.

Tänään saatiin lenkillä ihan kivasti eroteltua luoksetuloa (matkaa ehkä 2 m...) eteen ja suoraan sivulle. En osaa edelleenkään päättää, joten humputellaan nyt molempia. Saatan kyllä katua isosti, mutta kerrankos sitä... ;) Seuraamisessa tehtiin vähän juoksemista ja hidasta käyntiä. Vaatii vielä apuja, mutta lopulta ihan kivasti normaali käynti - juoksu - hidas käynti. Juoksussa luonnollisesti koittaa välillä pomppia ja hitaaseen käyntiin siirtyessä tarjoaa seisomista (mitenniin siihen on vähän jäänyt päälle apu -> pitäisi mahd. pian treenata pois!). Saatiin myös yksi kiva huutohyökkäys, kun jostain tyhjästä ilmestyi koira meidän viereen. Prkl! :x Jos jotain hyvää, niin ei mennyt koiran iholle asti ja Merkki väisti pois, kun vähäsen ohjeistin... Ja jäi myös paikallemakuuseen (yksi protesti-hau taisi tulla), kun kävin hakemassa remmin ja hanskat mukaan. Kun sitten Merkki makasi maassa ja olisin mennyt pahoittelemaan tapahtunutta, niin se koirakko oli jostain kumman syystä liuennut paikalta. ;) Saako jostain ostettua ylimääräisen parin silmiä?!?

Joulupukki toi pokkarikameran, mutta sitäkään ehtinyt / pystynyt vielä testailla. On joko pimeää tai liikaa pakkasta. Sisäkuvia napattu muutama:

Tee jotain!!!


Osaa se välillä olla hiljaa ja paikallaankin. ;)

Ei kommentteja: