sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Laiskottelua

Taas vaihteeksi oltu lähinnä laiskoja...

Keskiviikkona pikaiset treenit omassa pihassa lumitöiden päälle (lunta alkaa olla ihan riittävästi, kiitos!)... Pari luoksetuloa, palkka vauhdista. Ekalla ennakoi lähdön, palautin nätisti takaisin ja toinen ok. Liikkeestä maahanmenoa ja istumista. Maahanmeno paaaljon vahvempi, joten sitä tein niin, että kävelin takaperin, siitä käsky maahan ja sitten itse juoksua poispäin. Ensimmäisellä lähti perään, toinen hyvä. :) Liikkeestä istumista reiluilla avuilla ja siltikin on tosi vaikeaa. Miksiköhän tän treenaaminen piti unohtaa silloin joskus...?

Perjantaina raviradalla iltalenkillä ja siinä lomassa jotain pientä. Siellä vaan sattui tällä kertaa olemaan Merkin mielestä mörköjä, joten aika hajamielistä tekemistä... Lumipaakuilla pelailtiin vähän liikkeestä seisomista, ihan kivoja. :) Tuli kävellessä sellainenkin pikkujuttu mieleen, että Merkki ei oikein osaa kunnolla sellaista epämuodollista kontaktikävelyä... Osaa siis paikoillaan pitää kontaktia, osaa jotenkin seurata, mutta ei muuten. Ja voi pojat, että olikin hankalaa! Kävellessä siis ottaa kontaktia, kun sanon jotain, mutta jos palkkaa ei tule, putoaa kontaktikin. Ja jos paikallaan pitää kontaktia, ei joko lähde mukaan kävelemään tai pudottaa kontaktin... Mörötkin häiritsi (piti jäädä tuijottelemaan johonkin), joten ei tästä oikein mitään tullut. :/

Lauantaina taas iltalenkin päälle taimiksella vähän hömppäilyä. Noudon palautusvauhtia ensin vauhtinoudolla, pidin pannasta kiinni ja "tuo", kun kapula oli pysähtynyt. Muuten hyvä juttu, mutta Merkki ei pimeässä löytänyt kapulaa heti... Tästä viisastuneena pari toistoa niin, että jätin istumaan kapulan kanssa ja siitä palautus. Käskyn jälkeen lähdin juoksemaan karkuun ja vapautus lelulle vauhdista. Ekalla pudotti kapulan ennen aikojaan (ja palkkasin, kun en pimeässä nähnyt...), mutta toinen hieno. Leikki hyvin. :) Illalla vielä kotona kontaktikävelyä, vähän oli jo yritystä.

Ei kommentteja: