torstai 7. heinäkuuta 2011

Pienesti hakua ja lampaita

Käytiin taas hakutreeneissä, kuuma ja miljuuna kaikkia mahdollisia ötököitä, mutta muuten hyvä reissu. Paitsi että mitenköhän yksinkertaiset asiat mun on mahdollista sössiä? Kun noin periaatteessa ei tarvisi tässä vaiheessa muuta kun joko seistä paikallaan tai kävellä koiran perässä... ;-P Koira saattaisi vaikka ollakin ihan kehityskelpoinen yksilö. Tai mistä minä tiedän. Kyllä se kuitenkin lähti ihan keskenään ihmisten luo Froliceja syömään, joten onhan se varmasti ihan superlahjakas... :-D

Jos asiaa sen verran, että tehtiin 3 tuuli-ilmaisua ja 1 haamu, ihan reippaasti irtosi ukoille heti kun sai hajun. Yksi työtapaturma kävi, kun lähti höhhöilemään vähän mihin sattuu ja törmäsi sitten jälkeen. Ja tämäkin tapaturma olisi jäänyt sattumatta, jos en olis päästänyt sitä höhhöilemään... Tarttee muistaa ottaa liina mukaan ens kerralla.

Takaisin tullessa poikettiin pikasesti lampaita katsomassa. Purtsi taitavana sai lampaat pyöröaitaukseen, että mekin päästiin taas kokeilemaan Merkin kanssa. Mitähän tästä sitten sanois? Sanotaan poliittisesti niin, että kyllä se varmaankin edistyy. ;-) Muutama ihan kiva pätkä siis taas, ehkä aikaisempaan verrattuna vähän enemmän hommia ja vähemmän kaikkea sijaishommaa.

Ei kommentteja: